Beşiktaş bir bombayı daha patlatıyor! Kartal'a 130 milyon euroluk gol makinesi: 223 gol 106 asist...

Beşiktaş bir bombayı daha patlatıyor! Kartal'a 130 milyon euroluk gol makinesi: 223 gol 106 asist...

Transfer sezonunun başından bu yana yıldız isimleri kadrosuna katan Beşiktaş, bu kez 130 milyon euroluk süper yıldız için kolları sıvadı.

Pazar akşamı deplasmanda Trabzonspor'un konuğu olacak Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Transfer sezonunda yıldız isimleri kadrosuna katarak taraftarlarını heyecanlandıran Beşiktaş, bu kez de 142 milyon euroluk bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

Süper Lig'de yeni sezona 3'te 3 yaparak başlayan Beşiktaş, transfer harekatında gaza bastı. Kartal, transfer döneminin bitimine saatler kala tarihi transfer operasyonu için kolları sıvadı.

Transfer döneminin başından bu yana Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda Gabriel Paulista, Rafa Silva, Ciro İmmobile, Can Keleş, Emirhan Topçu, Cher Ndour, Felix Uduokha ve Joao Mario transferlerini tamamlayan Beşiktaş, bu kez 130 milyon euroluk süper yıldız için harekete geçti.

Fotomaç'ın haberine göre; Kartal, Suudi Arabistan ekibi Al Nassr formasını terleten Sadio Mane'yi renklerine bağlamaya yakın. Siyah-beyazlılarda başkan Hasan Arat transfer çalışmasını bizzat yürütüyor.

Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan 32 yaşındaki golcü oyuncu için bugüne dek toplamda 130,20 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Yıldız golcü, futbol kariyeri boyunca 542 müsabakada görev alırken bu karşılaşmalarda 223 gol 106 asiste imza attı.

"Mane, Beşiktaş'a koşuyor" | Transfer Hattı (10 Eylül 2024) - 8. Foto

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN