Galatasaray bir bombayı daha patlattı! 12 milyon euroluk süper yıldız Galatasaray'a imzayı attı

Galatasaray bir bombayı daha patlattı! 12 milyon euroluk süper yıldız Galatasaray'a imzayı attı

Victor Osimhen transferiyle taraftarlarını heyecanlandıran Galatasaray, bir bombayı daha patlattı. Aslan, bu kez de 12 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna kattı.

Son olarak Victor Osimhen transferinde mutlu sona ulaşan Galatasaray, bir transferde daha mutlu sona ulaştı. Sarı-kırmızılı ekip, bir bombayı daha patlattı.

Okan Buruk yönetiminde üst üste üçüncü şampiyonluğu yaşayarak 5. yıldıza ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, transfer sezonunun bitimine saatler kala bombayı patlattı. Aslan, 12 milyon euroluk süper yıldızın transferinde mutlu sona ulaştı.

A Spor'da yer alan son dakika haberine göre; Aslan, İtalyan ekibi Roma'da forma giyen 22 yaşındaki hücum oyuncusu Nicola Zalewski transferinde mutlu sona ulaştı. Aslan, Polonyalı futbolcu ve Roma ile el sıkıştı. Sarı-kırmızılı ekibin kısa süre içerisinde transferi resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Sarı-kırmızılı ekibin oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. Aslan'ın bu transfer için Roma'ya 10 milyon euro civarında bir bonservis bedeli ödeyeceği ileri sürüldü.

22 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değerinin 12 milyon euro olduğu öğrenildi.

Nicola Zalewski - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN