Narin Güran cinayetinde yeni gelişme: Tutuklu amca Salim Güran'ın avukatı davadan çekildi

Narin Güran cinayetinde yeni gelişme: Tutuklu amca Salim Güran'ın avukatı davadan çekildi

Narin Güran cinayetiyle ilgili olarak amcası Salim Güran'ın avukatı Seda Tuğrul, davadan çekildiğini açıkladı ve bir anne olarak davanın takipçisi olacağını belirtti.

Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğartutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın tutuklu amcası Salim Güran'ın avukatı Seda Tuğrul, davadan çekildiğini duyurdu. Tuğrul, kamuoyunun yakından takip ettiği bu üzücü olayın ardından, bir anne olarak davanın devamını takip edeceğini açıkladı.

SON GÖRÜŞMESİNİ BUGÜN YAPTI

Av. Seda Tuğrul, Halktv muhabiri ile bugün yaptığı telefon görüşmesinde, Salim Güran'ın dosyasından çekilmek için henüz bir karar vermediğini açıklamıştı. Tuğrul, "Ancak şunu söyleyebilirim. Narin'e zarar veren her kim olursa onun avukatlığını üstlenmem" demişti. Tuğrul, müvekkili Salim Güran ile en son bugün öğlen saatlerinde cezaevinde görüşmüştü.

NARİN'İN ZARAR GÖRMESİ VE TUTUKLULUK DURUMU

Tuğrul, şüpheli Salim Güran'ın olayla ilgili somut delil bulunmadan tutuklandığını ve Narin'in yaşayıp yaşamadığının dahi bilinmediğini belirtti. 5 Eylül 2024 tarihinde Narin'in ölü olarak bulunmasının ardından, diğer sanık ve gizli tanık beyanları ile dosyaya dahil edilen Adli Tıp raporlarını değerlendirerek, savunma görevini sürdüremeyeceğini ifade etti.

narin.webp

BİR VATANDAŞ VE ANNE OLARAK TAKİPÇİ OLACAĞIM

Tuğrul, "Güzel kızımız Narin'in bu yaşadıklarının derin hüznü ve acısını bir anne olarak doğrudan içimde hissediyorum. Dosyanın bundan sonraki sanık müdafi olarak değil, bir anne olarak, bir vatandaş olarak yakından takipçisi olacağımı, adil bir yargılamanın gerçekleştirilmesi, tüm sorumluların yargılanması temennisi içinde olacağımı tüm kamuoyu ve basınla paylaşırım." şeklinde konuştu.

e74803c0-90ed-46ef-b8b3-55edd06d6f1f.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN