Biden'dan Ayşenur Ezgi Eygi açıklaması: Kurşun yerden sekerek kaza ile vurulmuş

Biden'dan Ayşenur Ezgi Eygi açıklaması: Kurşun yerden sekerek kaza ile vurulmuş

ABD Başkanı Joe Biden, Türk-Amerikan vatandaşı​​​​​​​ aktivist Ayşenur Ezgi Eygi'nin İsrail askerleri tarafından vurulmasına ilişkin yaptığı açıklamada, kurşunun yerden sekerek kaza ile vurulduğunu ifade etti.

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail askerlerince başından vurularak öldürülen Türk-Amerikan vatandaşı aktivist Ayşenur Ezgi Eygi'nin cinayeti ile ilgili açıklamalarda bulundu. Beyaz Saray’dan New York’a hareket ederken gazetecilere bilgi veren Biden, Eygi’nin ölümüne ilişkin detayları paylaştı.

Biden, "Kurşun yerden sekerek kaza ile vurulmuş" ifadesini kullanarak, olayın bir kaza olduğunu ve bu konuda daha fazla bilgi toplandığını belirtti.

"HALEN BU KONU ÜZERİNDE ÇALIŞIYORUM"

Biden, kendisine soruyu yönelten gazeteciye, "Öyle gözüküyor ki bu bir kazaydı, (kurşun) yerden sekerek kaza ile onu vurmuş. Halen bu konu üzerine çalışıyorum" cevabını verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN