Beşiktaş transferin çitasını arşa çıkardı! Hasan Arat Real Madrid'in yıldızını getiriyor. Taraftarlar stada akın edecek

Beşiktaş transferin çitasını arşa çıkardı! Hasan Arat Real Madrid'in yıldızını getiriyor. Taraftarlar stada akın edecek

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile transfer çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlılarda gelen son dakika haberi herkesi şaşkına çevirdi. Beşiktaş transferin çitasını arşa çıkardı! Hasan Arat Real Madrid'in yıldızını getiriyor. Taraftarlar stada akın edecek. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılarda transfer müjdeleri peş peşe geliyor. Gelen son dakika bilgisi taraftarları şaşkına çevirdi. Beşiktaş transferin çitasını arşa çıkardı! Başkan Hasan Arat Real Madrid'in yıldızını getiriyor. Taraftarlar stada akın edecek.

BEŞİKTAŞ TRANSFERİN ÇİTASINI ARŞA ÇIKARDI

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Yaz transfer dönemine hızlı giril yapan siyah-beyazlılarda yeni bir sıcak bilgi geldi. Fotomaç'ta yer alan habere göre Beşiktaş, Real Madrid'den ayrılmak istediğini açıklayan İspanyol orta saha Ceballos'u gündemine aldı. Yeni sezona iddialı hazırlanan şampiyonluk hesapları yapan Beşiktaş, bu kez gözünü İspanyol devi Real Madrid'e çevirdi. Siyah-Beyazlılar 27 yaşındaki orta saha oyuncusunu transfer etmeyi planlıyor.

yeni-proje-2024-07-20t103630-125.jpg

HASAN ARAT REAL MADRID'İN YILDIZINI GETİRİYOR! TARAFTARLAR STADA AKIN EDECEK

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst'un da 27 yaşındaki orta sahanın transferine onay verdiği ve takıma katılması halinde büyük fayda sağlayacağını dile getirdiği bildirildi. Birçok önemli isimle görüşmelerini sürdüren siyah beyazlılar takımın orta saha performansını artırmak istiyor. Bu yüzden orta sahadaki şiddetli rekabet ve sayısız fiziksel problemin ardından rolü azalan Real Madrid'den ayrılmak istediğini açıklayan İspanyol orta saha Ceballos'u gündemine aldı.

yeni-proje-2024-07-20t103643-398.jpg

Geçen sezon Real Madrid formasıyla 27 maçta sahaya çıkan yıldız orta saha 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Beşiktaş, Real Madrid ile 2027'ye kadar sözleşmesi olan Dani Ceballos'u kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN