Bu işi yapanları beğenmezlerdi, maaşını duyan vatandaşlar küçük dilini yuttu! "Ankara'yı bırakıp sana rakip olacağım"

Bir vatandaşın yolda gördüğü başka bir vatandaşla arasında geçen diyalog sosyal medyada gündem oldu. Geçen sohbette maaşından söz eden vatandaş duyanları şaşkına çevirdi. İşte konuya ilişkin detaylar…

Sosyal medyada hızla yayılan bir video, çobanlık mesleğinin değerini bir kez daha gözler önüne serdi. Yolda gördüğü bir çobanın aylık maaşını öğrenen vatandaşların şaşkınlığı, videodaki ifadelerle birlikte gündeme oturdu. Çobanın maaşının aylık 60 bin TL olduğunu duyan sosyal medya kullanıcıları, "Ankara'yı bırakıp sana rakip olacağım" gibi tepkiler verdi.

capture-20240905154128378.jpg

AYLIK 60 BİN TL MAAŞLA ÇOBANLIK

Videoda, yolda karşılaşılan çoban, maaşının aylık 60 bin TL olduğunu açıkladı. Çobanın bu maaşı yıllık mı aylık mı olduğunu merak eden vatandaşlar, “Aylık mı?” sorusunu sorduktan sonra aldıkları cevap karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler.

capture-20240905154136278.jpg

“ANKARA’YI BIRAKIP GELİYORUM”

Çobanın maaşının yüksekliğine şaşıran bir vatandaş, “Oğlum ben bırakıyorum Ankara’yı. Geliyorum sana rakip olacağım” şeklinde bir tepki verdi. Bu yorum, videodaki diğer kullanıcıların da dikkatini çekti ve sosyal medyada geniş yankı buldu.

capture-20240905154142868.jpg

SOSYAL MEDYADA İLGİ TOPLADI

Videoda çoban, geçimlerinin büyük ölçüde çadırda kaldıkları bir yaşam tarzı ile sağlandığını da belirtti. Ayrıca, geçen yıl maaşlarının daha düşük olduğunu ekleyerek, bu yılki yüksek maaşın çobanlık mesleğinin ne kadar değerli olduğunu vurguladı. Bu durum, çobanlık mesleği üzerine yapılan yorumları ve kamuoyunun ilgisini artırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN