Şota Arveladze Trabzonspor'a geri dönüyor

Şota Arveladze Trabzonspor'a geri dönüyor

Trabzonspor'a 5. kez imza atan Şenol Güneş, Şota Arveladze'ye teklif yaptı. Arveladze'nin bu teklife 'evet' demesi bekleniyor.

Abdullah Avcı ile yaşanılan ayrılık sonrasında takımın başına Şenol Güneş'i geçirme kararı alan Trabzonspor, bu kez de efsane ismi Şota Arveladze'ye kulüp bünyesinde görev vermeye hazırlanıyor.

5.kez Trabzonspor'un başına geçen Karadeniz ekibinin efsane ismi Şenol Güneş, bordo-mavili ekibin bir başka efsane ismi Şota Arveladze’ye Trabzonspor’da görev alması için teklif yaptı. Gürcü futbol efsanesinin Trabzonspor'dan gelen teklife 'evet' demesi bekleniyor.

Şota Arveladze'nin Trabzonspor'da Şenol Güneş'in isteğiyle kurulacak olan yeni yapılanmada sportif direktör ya da futbol şube sorumluluğu tarzı bir göreve getirilmesi bekleniyor. Şota'nın kısa süre içerisinde Trabzon'a gelerek resmi imzayı atacağı belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN