Şenol Güneş imzayı atar atmaz ilk onu istedi! 21 yaşında ve geleceğin süper yıldızı: Trabzonspor transfer bombasını patlatıyor

Şenol Güneş imzayı atar atmaz ilk onu istedi! 21 yaşında ve geleceğin süper yıldızı: Trabzonspor transfer bombasını patlatıyor

Şenol Güneş’in Trabzonspor’a geri dönüşüyle birlikte bordo-mavililer büyük bir transfer atağına geçti. Tecrübeli teknik adam, koltuğa oturur oturmaz Fransa Ligue 1'in genç yıldızını kadrosuna katmak için harekete geçti! 21 yaşında ve geleceğin süper yıldızı...

NESİBE GÖVEN ATALAY

Trabzonspor’da teknik direktörlük koltuğuna yeniden oturan Şenol Güneş, göreve gelir gelmez ilk transfer talebini yaptı. Güneş’in öncelikli hedeflerinden biri, Fransa Ligue 1 ekibi Lyon forması giyen Nijeryalı yıldız Gift Orban. Trabzonspor, genç oyuncuyu kadrosuna katmak için somut adımlar attı.

Edinilen bilgilere göre, bordo-mavili ekip, Lyon’a opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu. Trabzonspor, Orban’ı sezon sonuna kadar kiralamak istiyor ve kiralama bedeli olarak 1 milyon Euro’yu gözden çıkardı. Ancak Lyon’un isteği bununla sınırlı değil. Fransız kulübü, 8.5 milyon Euro’luk zorunlu satın alma opsiyonunu da teklifin bir parçası haline getirmek istiyor. Taraflar arasında görüşmelerin olumlu seyrettiği ve anlaşmanın çok yakın olduğu gelen haberler arasında.

ORBAN’IN POTANSİYELİ VE KARİYERİ

Gift Orban - Player profile 24/25 | Transfermarkt

Gift Orban, yalnızca 21 yaşında olmasına rağmen Avrupa futbolunda dikkat çeken bir isim haline geldi. Transfermarkt verilerine göre, oyuncunun güncel piyasa değeri 20 milyon Euro civarında. Hızlı hücumları, güçlü fiziği ve bitirici vuruşlarıyla tanınan Orban, Lyon’a transferinden önce Belçika ekibi Gent'te oynarken Avrupa devlerinin de radarına girmişti.

Trabzonspor’un bu transferi bitirmesi, hücum hattına büyük bir güç katarken, Güneş’in yeniden yapılandırdığı takımda fark yaratacak bir hamle olabilir. Oyuncunun geleceği ve Trabzonspor’un transfer hamlesi, bordo-mavili taraftarlar arasında büyük bir heyecan yaratmış durumda.

Gift Orban - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

ŞENOL GÜNEŞ'İN PROJELERİ BAŞLIYOR

Şenol Güneş’in yeniden göreve gelmesiyle Trabzonspor, hem Süper Lig'de hem de Avrupa'da başarıyı hedefliyor. Güneş’in, özellikle genç ve potansiyelli oyunculara olan ilgisi bilinirken, Gift Orban transferinin bu doğrultuda önemli bir adım olacağı düşünülüyor. Transferde son pürüzlerin giderilmesi durumunda, Trabzonspor bu yazın en dikkat çeken hamlelerinden birini gerçekleştirebilir.

Tüm gözler şimdi Trabzonspor yönetiminde ve Lyon cephesinde yapılacak resmi açıklamalarda.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN