Hem İstanbul’a hem Ankara’ya çok yakın! Hafta sonu için en iyi adres: Kentten bunalan oraya akın edecek

Hem İstanbul’a hem Ankara’ya çok yakın! Hafta sonu için en iyi adres: Kentten bunalan oraya akın edecek

Kentten bunalanların, doğayı ve adrenalini sevenlerin bayılacağı bu yer hem İstanbul’a hem Ankara’ya çok yakın. Hafta sonu kaçamağı için tercih edebileceğiniz bu yerde, tüm yorgunluklarınızı atarken doyasıya eğlence ve temiz havanın da keyfini çıkaracaksınız…

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde bulunan Melen Çayı, şehir hayatının stresinden kaçmak isteyenlerin vazgeçilmez kaçış noktası oldu. Doğal güzellikleriyle dikkat çeken Melen Çayı, Düzce'nin Dokuzdeğirmen köyünden başlayarak Kocaali Beyler köyünde son buluyor ve her geçen gün daha fazla ziyaretçiyi ağırlıyor.

SICAK HAVALARDA SERİNLEME NOKTASI

Sıcak havaların etkisiyle büyük şehirlerin bunaltıcı atmosferinden ve yoğun stresten uzaklaşmak isteyenler, soluğu Melen Çayı'nda alıyor. Doğanın içinde serinlemek ve rahatlamak isteyenler için ideal bir mekân olan Melen Çayı, ziyaretçilerine huzurlu bir kaçış sunuyor.

duzce-melen-cayi-1.jpg

DOĞA İÇİNDE MACERA ARAYANLARIN ADRESİ

Melen Çayı, adrenalin tutkunları için de mükemmel bir destinasyon. Çayın etrafında bulunan 13 kilometrelik parkur, doğa severler ve macera arayanlar için heyecan dolu anlar sunuyor. Botlarını suya indiren ziyaretçiler, bu parkurda hem doğanın tadını çıkarıyor hem de adrenalin dolu bir deneyim yaşıyor.

MEGAKENTİN DİBİNDE DOĞA HARİKASI

İstanbul'a 180 kilometre, Ankara'ya ise 260 kilometre uzaklıkta bulunan Melen Çayı, büyük şehirlerin yakınında bulunmasıyla da dikkat çekiyor. Şehir merkezlerinden kolayca ulaşılabilen bu doğal güzellik, hem doğa severler hem de macera tutkunları için cazip bir seçenek sunuyor.

duzce-melen-cayi-2.jpg

HER GEÇEN GÜN ZİYARETÇİSİ ARTIYOR

Her geçen gün daha fazla ziyaretçiyi ağırlayan Melen Çayı, doğal güzellikleri ve sunduğu çeşitli aktivitelerle kalabalık şehirlerin aksine sakin bir ortam arayanlar için mükemmel bir alternatif haline geldi. Doğayla iç içe bir gün geçirmek isteyenler için bu bölge, hem dinlenme hem de macera fırsatları sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN