Ankaralılar 5 kuruş ödemeyecek! Eylül’de de devam ediyor… Büyük küçük herkes yararlanıyor

Ankaralılar 5 kuruş ödemeyecek! Eylül’de de devam ediyor… Büyük küçük herkes yararlanıyor

Ankaralılara sevindiren haberleri peş peşe veren Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara'yı köşe bucak geziyor. Kimse beş kuruş para ödemeyecek eylül ayında da devam edecek. Bu hizmetten büyük küçük herkes yararlanacak. İşte tüm detaylar…

Ankaralılar başkenti baştan sona gezmeye devam ediyor. UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan değerleri yakından görmek isteyenler bu fırsatı kaçırmak istemeyecek. Başkentin güzellikleri gün yüzüne çıkarılıyor büyük küçük herkes buraları görmek için can atıyor. İşte tüm detaylar…

ANKARA'YI BAŞTAN SONA DOLAŞIN

Ankara'nın UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan değerini yakından tanımak isteyen Başkentliler düzenlenen geziler ile başkenti baştan sona gezecek. Arslanhane Camii ve Polatlı'da yer alan Gordion Antik kentine kadar uzanan uzun bir yolculuk deneyimi yaşamak isteyenler bu fırsatı mutlaka değerlendirmeli.

Ankara'daki Aslanhane Camii de UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne girdi - Kültür Sanat haberleri

Uzman rehber eşliğinde gerçekleştirilen tanıtımlar ile birlikte Türkiye'nin önemli mirasları da gelecek nesillere aktarılıyor. Gezilere katılım sağlamak isteyen vatandaşlar https://forms.ankara.bel.tr/turizm-sube-unesco formunu doldurarak gezilere katılım sağlayabilmektedir. “UNESCO Dünya Mirası Ankara Gezileri”ne katılım sağlamak isteyen vatandaşların başvuru formunu doldurması gerekmektedir. Gezinin düzenleneceği tarihte katılım sağlayacak kişiler toplanma noktası olarak Ulus Metro İstiklal çıkışında (Radisson Blu Hotel karşısı-Merkez Bankası karşısı) bir araya geliyor.

SMS İLE BİLGİLENDİRME YAPILIYOR

Gezi hakkındaki detaylar sms ile vatandaşlara ulaştırılmaktadır. Ulus Arslanhane Camisi ve Polatlı Gordion Antik Kenti gezilerimiz 09.15-15.00 saatleri arasında gerçekleştiriliyor. Gordion müzesine giriş yapmak isteyen kişilerin Müze Kart bulundurması gerekmektedir. Müze Kart başvuruları e-devlet uygulaması üzerinden veya müzelerden gezi öncesinde temin edilmektedir. Düzenlenen gezilere 12 yaşından küçük çocuklar katılamamaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN