Beşiktaş bir bombayı daha patlattı! Kartal transferi resmen açıkladı...

Beşiktaş bir bombayı daha patlattı! Kartal transferi resmen açıkladı...

Brezilyalı savunma oyuncusu Gabriel Paulista'yı kadrosuna katarak ilk transferini savunma hattına yapan Beşiktaş, ikinci transferinde de mutlu sona ulaştı.

Transfer sezonuna hızlı bir giriş yaparak Brezilyalı savunma oyuncusu Gabriel Paulista'yı kadrosuna katan Beşiktaş, ikinci bombayı da patlattı. Kartal, ikinci transferini resmen açıkladı.

Geçtiğimiz sezon beklentilerin altında kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş, yaz transfer sezonuna hızlı bir giriş yaptı. Yeni sezonda şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen siyah-beyazlı ekip, bu kez hücum hattını güçlendirdi.

Kartal, geçtiğimiz günlerde İstanbul'a getirdiği Portekizli golcü Rafa Silva ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Siyah-beyazlılar 31 yaşındaki futbolcuya her sezon için yıllık 6 milyon Euro garanti ücret ödeneceğini duyurdu.Beşiktaş, Rafa Silva ile görüşmelerin başladığını KAP'a bildirdi | Transfermarkt

Beşiktaş'tan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel Futbolcu Rafael Alexandre Fernandes Ferreira da Silva'in transferi konusunda Oyuncu ile sözleşme imzalanmıştır. Profesyonel Futbolcu Rafael Alexandre Fernandes Ferreira da Silva'in transferi konusunda, Oyuncu ile 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, 2026-2027 sezonu sonuna kadar üç yıllık sözleşme imzalanmıştır. Oyuncuya her sezon için 6.000.000 Avro garanti ücret ödenecektir"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN