Ankara'da öğleden sonra sağanak yağış etkili oldu: Etimesgut ve Sincan'da su birikintileri oluştu

Ankara'da öğleden sonra sağanak yağış etkili oldu: Etimesgut ve Sincan'da su birikintileri oluştu

Ankara'da öğleden sonra aniden etkisini gösteren sağanak yağış, Etimesgut ve Sincan bölgelerinde yoğun olarak hissedildi. Bu ani yağış nedeniyle yollarda su birikintileri meydana geldi ve sürücüler ilerlemekte zorlandı. Yoğun yağış, özellikle trafikte aksamalar ve geçici aksiliklere yol açtı.

Başkent Ankara'da öğleden sonra etkili olan ani sağanak yağış, şehirde kısa süreli bir karmaşaya neden oldu. Şiddetli yağış nedeniyle bazı caddelerde su birikintileri oluştu, trafik akışı aksadı ve vatandaşlar geçici olarak zorluk yaşadı. Belediyenin ve yetkililerin anında müdahale ettiği olayda, yolların temizlenmesi ve su tahliyesi için çalışmalar başlatıldı.

SAĞANAK NEDENİYLE SU BİRİKİNTİLERİ OLUŞTU

Etimesgut ve Sincan'da etkisini gösteren sağanak nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu, araçlar ilerlemekte zorluk çekti.

ASKİ ekipleri, suyun biriktiği noktalarda, mazgalların açılmasına yönelik çalışma yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN