Epic Games haftanın ücretsiz oyunlarını yayınladı! Kaçırmadan alın: Son gün 19 Eylül

Epic Games haftanın ücretsiz oyunlarını yayınladı! Kaçırmadan alın: Son gün 19 Eylül

Epic Games Store, her perşembe olduğu gibi yine ücretsiz oyunlarını yayınladı! 2 oyun birden ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz! Kaçırmadan alın, son gün 19 Eylül...

Epic Games Store, oyuncular için sunduğu ücretsiz oyun fırsatları ile her hafta büyük ilgi görmeye devam ediyor. Düzenli olarak yenilenen bu kampanyalar kapsamında bu haftanın ücretsiz oyunları da erişime açıldı.

EPIC GAMES STORE'DA BU HAFTANIN ÜCRETSİZ OYUNLARI

SUPER CRAZY RHYTHM CASTLE

Bu hafta Epic Games Store kullanıcılarına sunulan ücretsiz oyunlar arasında nostalji kokan Rugrats: Adventures in Gameland ve macera dolu SUPER CRAZY RHYTHM CASTLE bulunuyor. Özellikle Rugrats: Adventures in Gameland, 2D aksiyon-macera severler için keyifli bir deneyim sunarken, SUPER CRAZY RHYTHM CASTLE ise ritim ve bulmaca türlerini bir araya getirerek farklı bir oynanış sunuyor.

Bu iki oyun, 19 Eylül saat 18:00’e kadar ücretsiz olarak Epic Games Store’da indirilebilir olacak. Eğer bu süre içerisinde oyunları kütüphanenize eklerseniz, sonsuza kadar sizin olacaklar.

EPIC GAMES STORE'DAN ÜCRETSİZ OYUN NASIL ALINIR?

Epic Games’in ücretsiz oyun fırsatından faydalanmak oldukça basit. Öncelikle Epic Games Store web sitesine ya da uygulamasına giriş yapmanız gerekiyor. Ardından, ücretsiz oyunlar bölümünde yer alan oyunlardan birini seçerek, “Yükle” butonuna tıklamanız yeterli. Bu işlemi yaparken Epic Games hesabınıza giriş yapmayı unutmayın. Oyunu kütüphanenize ekledikten sonra, dilediğiniz zaman oynayabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN