Beklenen haber nihayet geldi! eFootball'a Türkçe spiker geliyor: İsimler belli oldu

Beklenen haber nihayet geldi! eFootball'a Türkçe spiker geliyor: İsimler belli oldu

PES'in yeni markası olarak çıkış yapan eFootball için beklenen haber geldi! Türkçe spiker eklenecek olması heyecan uyandırdı! İsimler belli oldu...

Konami’nin sevilen futbol oyunu eFootball, 2024/25 sezonuna yeniliklerle dolu bir başlangıç yapıyor. Oyun mekaniklerinde yapılan iyileştirmeler, oyun içi etkinlikler ve sürpriz bonuslarla oyunculara çok daha zengin bir futbol deneyimi sunulacak. Sezonun en dikkat çekici gelişmelerinden biri ise Türkçe spiker eklentisi. Konami'nin açıklamasına göre Müjdat Muratoğlu ve Gökhan Abdik, Aralık ayından itibaren eFootball'da Türkçe spiker olarak yer alacak.

YENİ SEZON İYİLEŞTİRMELERİ YAPILDI

Yeni sezonda, topluluk tarafından iletilen geri bildirimler doğrultusunda oyunda önemli değişiklikler yapıldı. En dikkat çekici yeniliklerden biri, sözleşme sınırlamalarının kaldırılması. Artık oyuncular, sözleşmesi sona ermiş futbolcularını kullanmaya devam edebilecek. Bu, takım kadrolarını daha esnek bir şekilde oluşturmak isteyen oyuncular için büyük bir avantaj sağlıyor. Ayrıca, oyuncu gelişimi için otomatik ilerleme seçeneği getirildi, böylece futbolcuların gelişimini kolayca yönetmek mümkün hale geldi. GP harcamadan oyuncu ilerlemesini sıfırlama özgürlüğü de bu güncelleme ile sunulan avantajlar arasında.

"İNCELİKLİ TOP SÜRME" ÖZELLİĞİ VE YENİ BOOSTER SİSTEMİ

Yeni sezonun bir diğer önemli yeniliği, oyuncuların taktiksel oyunlarını güçlendirecek "İncelikli Top Sürme" (Finesse Dribble) özelliği. Bu özellikle birlikte, hücum ve savunma manevralarında oyunculara daha fazla kontrol sağlanıyor. Ayrıca, oyuna eklenen "Booster Yuvası" (Booster Slot) ile futbolcuların kişiselleştirilmesi ve ekstra istatistikler eklenmesi mümkün hale geliyor. Oyuncular, Booster Jetonları kazanarak futbolcularına 17 farklı güçlendirici türü ile ince ayar yapabilecekler. Bununla birlikte, efsane futbolcular Ronaldinho, Ludovic Giuly ve Deco gibi isimler, yeni güncellemeyle birlikte Epic kartlar olarak oyuna dahil ediliyor.

eFootball 2025 Season Update Now Available With New Features and Campaigns | PlayStationTrophies.org

Yeni sezonda, oyunculara çeşitli özel kampanyalar ve ödüller sunulacak. Rüya Takımı’nı geliştirmek isteyenler için düzenlenen etkinlikler, oyunculara Showtime Messi kartı kazanma şansı verecek. Ayrıca kampanya süresince, giriş yapan oyunculara 7 rastgele güçlendirici jeton, 7 beceri eğitim programı ve 300 eFootball jetonu gibi ödüller ücretsiz olarak dağıtılacak.

Startup kampanyası kapsamında ise, FC Barcelona ve FC Bayern temalı Highlight çekiliş şansları, Highlight: Robert Lewandowski ve Highlight: Leroy Sané kartları gibi özel hediyeler kullanıcıları bekliyor. Ayrıca Messi, Neymar ve takım arkadaşları da Ambassador Sürümü ile oyuna dahil ediliyor. Mobil ve Steam platformlarında bu paketler, "elçi paketi" olarak oyunculara sunulacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN