O kentte berber ve kuaförlere bir şartla pazar günü çalışma izni çıktı! Tartışma konusuydu, meslek odasından yeni karar

O kentte berber ve kuaförlere bir şartla pazar günü çalışma izni çıktı! Tartışma konusuydu, meslek odasından yeni karar

Pazar günü çalışmaları yasaklanan kuaför, berber ve güzellik salonları için bir kentte yeni karar alındı. İşletmeler, şarta bağlı olarak pazar günü kepenk açabilecek. İşte detaylar...

Ticaret Bakanlığı; berber, kuaför ve güzellik salonlarında haftanın bir günü kapalı olması uygulamasına geçildiğini duyurmuştu. İşletmelerin hangi günler kapalı olacağı valiliğe bırakılmıştı. İstanbul ve Ankara'da tatil günü pazar olarak belirlenmişti.

ANKARA'DA BERBER KUAFÖR PAZAR GÜNÜ AÇIK MI?

Diken'de yer alan habere göre, Ankara'da geri adım atıldı. Meslek odasından izin alan işletme, pazar günü hizmet verebilecek. Ankara Ticaret Odası (ATO) belgenin nasıl alınacağını şöyle duyurdu:

" 'Çalışma İzin Belgesi' almak isteyen üyelerimizin https://portal.atonet.org.tr üzerinden giriş yaparak 'Online İşlemler' menüsü altında yer alan 'Çalışma İzin Belgesi' sekmesinden 'Yeni Belge Talebi' butonuna tıklayarak ilgili alanları doldurmaları gerekmektedir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN