Fatih'te 3 katlı metruk bina çöktü

Fatih'te 3 katlı metruk bina çöktü

İstanbul Fatih'te 3 katlı binada çökme meydana geldi. Yoldan geçen 1 kişi yaralanırken, itfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi.

İstanbul Fatih'te Zeyrek Mahallesi Büyük Karaman Caddesi'ndeki üç katlı metruk bina, henüz belirlenemeyen nedenle çöktü. Olay sonucu yoldan geçen 1 kişi yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye, itfaiye, sağlık, polis ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi.

1kapak.jpg

Ekipler, enkaz altında kalan olup olmadığını belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Bina da yaşanan çökmenin ardından İstanbul Valiliği'nden açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada; "12.09.2024 Perşembe günü saat 23.10 sıralarında Fatih İlçesi Zeyrek Mahallesi’nde üç katlı metruk bir bina çökmüştür. Olayda, yoldan geçmekte olan 1 vatandaşımız hafif şekilde yaralanmıştır. İlk belirlemelere göre boş olan binanın altında kalan şahıs bulunmamakla birlikte ekiplerin olay yerindeki çalışmaları devam etmektedir" ifadelerine yer verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN