Toplu taşımada büyük devrim! O şehirde her şey değişiyor: Artık herkes bu şekilde ulaşım sağlayacak

Toplu taşımada büyük devrim! O şehirde her şey değişiyor: Artık herkes bu şekilde ulaşım sağlayacak

Toplu taşımaya yönelik yapılan yenilikler dikkatle takip edilirken o şehir büyük bir yeniliğe imza attı. Bütün araçlar tek tek değişiyor. Toplu taşıma kullanan vatandaşlar artık bu şekilde ulaşım sağlayacak. İşte tüm detaylar…

Balıkesir'de toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşlar büyük bir dönüşümle karşı karşıya kalıyor. Şehirde kullanılan eski otobüsler yerine çevre dostu elektrikli otobüslere bırakacak. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi çevreye daha duyarlı bir sistemi hedef alırken sürdürülebilir ulaşım çözümleri doğrultusunda üretmek amacıyla önemli bir çalışmaya imza attı. Fosil yakıtlı araçlar yerine artık elektrikli otobüsler hizmet verecek. İşte tüm detaylar…

ULAŞIMDA KÖKLÜ DEĞİŞİKLİK

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, toplu taşımada kullanılan fosil yakıtlı araçların çevreye zararlarını azaltmak amacıyla elektrikli otobüslere geçiş yapıldığını duyurdu. Ulaşımın çevresel etkilerini en aza indirmek amacıyla böyle bir sistem izlediklerini belirten Büyükşehir Belediyesi, dünyanın birçok gelişmiş kentinde olduğu gibi Balıkesir'de de fosil yakıtlardan arındırılmış çevreci bir sistem izleneceğini vurguladı.

Toplu Taşımada Yeni Dönem: Bu Şehirde Tamamen Değişiyor

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, çevreci hamlenin ilk adımlarını atarak bir firmanın temin edilen elektrikli otobüsünü test ettiğini belirten Akın, proje ile birlikte şehrin toplu taşıma sistemini elektrikli araçlarla donatılacağını ve sürdürülebilir ulaşım çözümleri geliştirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Türkiye'de elektrikli otobüslerin yaygınlaştırılması ile birlikte ulaşım kaynaklı ortaya çıkan çevre kirliliğinin azaltılacağı aktarıldı. Başkan Akın şehir içi toplu taşımanın geleceği açısından bu yöntemin sürdürülebilir ve önemli olduğunu aktardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN