Miley Cyrus yeni albümü Her Dead Petz'i ücretsiz yayınladı

Miley Cyrus yeni albümü Her Dead Petz'i ücretsiz yayınladı

Müzik dünyasının çılgın kızı Miley Cyrus yeni albümü Miley Cyrus & Her Dead Petz'i çıkardığını MTV müzik ödülleri gecesinde açıkladı.

22 yaşındaki ABD'li pop yıldızı Miley Cyrus, hayranlarını yine şaşırttı. MTV Video Müzik Ödülleri Gecesi'nde yeni albümünü çıkaracağını açıklayan Miley Cyrus, böylece yıllar sonra MTV ekranında canlı yayında yeni albüm duyurusu yapmış oldu.

Miley Cyrus'un yeni albümü Miley Cyrus & Her Dead Petz, alışılmışın dışında bir yol izliyor. Miley Cyrus'un yeni albümü ücretsiz olarak internette sunuluyor.

23 şarkıdan oluşan albüm, 2013 tarihli Bangerz albümü ile büyük ses getiren Miley Cyrus'un hayran kitlesini çok mutlu edeceğe benziyor.

Miley Cyrus kimdir? 

Miley Cyrus 23 Kasım 1992 doğumlui Amerikalı aktrist ve şarkıcı. Tennessee Eyaleti'nin başkenti olan Nashville in bir kenar mahallesi olan Franklin de dünyaya geldi. Eğitimine Heritage Middle School'da devam ederken , şöhreti artınca ailesi ona özel öğretmen tutarak eğitimine öyle devam etmeye başladı. 

Babası Billy Ray Cyrus ve annesi Leticia Cyrus amerikan folk şarkıcılarıdır ve aslında ailece müzik sektöründe yer alıyorlar. Miley doğduğunda ailesi onun çok büyük işlerin üstesinden geleceğini ve kaderini gerçekleştireceğini düşündüklerinden ona Destiny Hope adını koydu. Miley adını ise sonradan aldı. Miley adını almasının sebebi, hep güler yüzlü olması. Smiley (gülen yüz) kelimesi kısaltılarak ona bu takma adı verildi. Miley Cyrus şarkıcılığının yanı sıra filmlerde de oynamakta. En bilinen rolü Hannah Montana dizisindeki Hannah/Miley rolü oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN