İmamoğlu’ndan Erdoğan’a 'kaçak villa' ve 'elitizm' yanıtı: Seviyesi düşük laflar, muhatap almıyorum

İmamoğlu’ndan Erdoğan’a 'kaçak villa' ve 'elitizm' yanıtı: Seviyesi düşük laflar, muhatap almıyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Boğazdaki kaçak villa para babalarına peşkeş çekildi” ve "elitizm" ifadelerine İBB Başkanı İmamoğlu “Sokağa çıkın, ‘Sayın Cumhurbaşkanı böyle dedi’ deyin, sokaktaki insanların yüzde 90’nı buna inanmaz. Tersini sorun inanırlar. Çok seviyesi düşük laflar. Muhatap almıyorum” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İmamoğlu, Erdoğan’ın Bitlis’te Kamu ve Özel Sektör Yatırımları Toplu Açılış Töreni konuşması sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Boğazdaki kaçak villa para babalarına peşkeş çekildi” sözlerine yanıt verdi. İmamoğlu, “Sokağa çıkın, ‘Sayın Cumhurbaşkanı böyle dedi’ deyin, sokaktaki insanların yüzde 90’nı buna inanmaz. Tersini sorun inanırlar” dedi.

"ÇOK SEVİYESİ DÜŞÜK LAFLAR"

Erdoğan ayrıca Paris 2024 Olimpiyatları'na katılan İmamoğlu ve CHP lideri Özgür Özel'e yönelik olarak, "Meydanlara söz verdikleri halde binlerce belediye işçisini gelir gelmez kapı dışarı ettiler, halkçılık maskesinin arkasından Avrupa başkentlerinde halkın paralarıyla keyif çatan gösteriş müptelası bir elitizm çıktı. Kendi siyasi ikballeri kendi şahsı menfaatleri dışında hiçbir gündemleri yok" ifadelerini kullanmıştı. İmamoğlu, bu yorumlar için de, “Çok seviyesi düşük laflar. Muhatap almıyorum” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (15)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
15 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN