13 ilçeye uyarı verildi! Meteorolojiden sel, su baskını uyarısı! İlerleyen saatlerde başlayacak

13 ilçeye uyarı verildi! Meteorolojiden sel, su baskını uyarısı! İlerleyen saatlerde başlayacak

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi, önümüzdeki saatlerde beklenen kuvvetli sağanak yağış için uyarı verdi. 13 ile tek tek sıralandı. Sel ve su baskınlarına dikkat! İlerleyen saatlerde başlayacak...

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi, Aydın ve çevresinde beklenen gök gürültülü sağanak yağış konusunda vatandaşları uyardı. Yapılan son değerlendirmelere göre, bugün öğle saatlerinden sonra Aydın il genelinde ve birçok ilçede kuvvetli sağanak yağış bekleniyor.

ÖĞLE SAATLERİNDEN SONRA YAĞIŞ BEKLENİYOR

Meteoroloji yetkililerinden yapılan açıklamada, Aydın il merkezi başta olmak üzere Germencik, Koçarlı, İncirliova, Karpuzlu, Çine, Köşk, Yenipazar, Sultanhisar, Nazilli, Bozdoğan, Karacasu, Kuyucak ve Buharkent ilçelerinde öğle saatlerinden sonra yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışların etkili olacağı belirtildi. Yağış miktarının yer yer 21-50 kg/m²'ye kadar ulaşabileceği tahmin ediliyor.

13 İLÇEYE UYARI VERİLDİ

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yapılan uyarıda "Yapılan son değerlendirmelere göre bugün öğle saatlerinden sonra Aydın il merkezi ile Germencik, Koçarlı, İncirliova, Karpuzlu, Çine, Köşk, Yenipazar, Sultanhisar, Nazilli, Bozdoğan, Karacasu, Kuyucak ve Buharkent ilçelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m) gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" ifadelerine yer verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN