Başkan Köse'den Baltacı'ya hayırlı olsun ziyareti

Başkan Köse'den Baltacı'ya hayırlı olsun ziyareti

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, Kastamonu Belediye Başkanı olarak seçilen Hasan Baltacı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın makamında gerçekleşen görüşmede, Safranbolu Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Adabaş, Kastamonu Belediye Başkan Yardımcıları Eda Büyükdemirci, Ahmet Üstün Göksoy, Abdullah Burak Livan, Umut Uçaroğlu, Safranbolu Belediye Meclis Üyeleri Taner Timar ve Feyza Gökçınar ile Daday önceki dönem Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş yer aldı.

Ziyarette, iki şehir arasındaki işbirlikleri ve ortak projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Köse, Baltacı'ya yeni görevinde başarılar dileyerek, Safranbolu ve Kastamonu'nun gelişimi için birlikte çalışma arzularını ifade etti.

Baltacı, Başkan Köse ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti ve ortak projeler konusunda çalışmalardan mutlu olacağını belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN