İtalyan piyanist Ludovico Einaudi İstanbul'da konser verecek

İtalyan piyanist Ludovico Einaudi İstanbul'da konser verecek

Çağdaş klasik müziğin en önemli isimlerinden Ludovico Einaudi, 11 ve 12 Eylül tarihlerinde Türkiye'de müzikseverlerle buluşacak. İtalyan piyanist ve besteci, eşsiz eserleriyle Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda unutulmaz bir gece yaşatacak.

Çağdaş klasik müziğin önemli isimlerinden Ludovico Einaudi, 11 ve 12 Eylül'de Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda hayranlarıyla buluşacak.

Müzikal yolculuğu, amatör bir piyanist olan annesinin rehberliğinde başlayan sanatçı, Azio Corghi, Luciano Berio ve Karlheinz Stockhausen ile birçok usta isimden ders aldı.

Kariyerine klasik müzik bestecisi olarak başlayan sanatçı, daha sonra pop, rock, folk ve dünya müziği gibi farklı tarzlarda eserler üretti.

Kariyerini bale, sinema ve tiyatro için bestecilik yaparak geliştiren Einaudi’nin ‘Le Onde’ ve ‘I giorni’ albümleri dinleyicilerin beğenisini kazandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN