Afyonkarahisar’da protokol krizi: Valilikten Başkan Köksal’a plastik sandalye ayıbı

Afyonkarahisar Kocatepe’de, valilik tarafından düzenlenen törende Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’a plastik sandalye ayrıldı. Duruma sinirlenen CHP'li Belediye Başkanı Köksal, Afyonkarahisar Belediye Başkanına bu mu reva? Makamın ağırlığını taşımak zorundayım" dedi.

Afyonkarahisar'da, Kocatepe'deki Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk Anıtı'nda gerçekleştirilen resmi törende bir protokol krizi meydana geldi.

Afyonkarahisar Valiliği tarafından düzenlenen törende, CHP'li Belediye Başkanı Burcu Köksal'a ayrılan oturma düzeni gerilime neden oldu.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu

BELEDİYE BAŞKANINA PLASTİK SANDALYEYİ VERDİLER

Tören alanında kendisine ayrılan yere gelen Başkan Köksal, protokoldeki oturma düzeninde kendisi için plastik bir sandalye ayrıldığını fark etti. Bu durumu kabul edilemez bulan Başkan Köksal, duruma anında müdahale etti.

'DEFALARCA UYARIYORUZ SİZİ'

Valiliğe sert bir dille tepkisini gösteren Köksal, "Afyonkarahisar Belediye Başkanına bu mu reva? Makamın ağırlığını taşımak zorundayım. Ayarlayın lütfen, ben buraya oturuyorum, beni ilgilendirmiyor. Kaç oldu defalarca uyarıyoruz sizi" ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.

Köksal, protokolde kendisi için uygun olmayan sandalyeye oturmayı reddederek, hemen yanındaki koltuğa geçti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (28)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
28 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN