Beşiktaş'ta bir ayrılık daha! Kartal, golcü savunmacısına veda ediyor: Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Beşiktaş'ta bir ayrılık daha! Kartal, golcü savunmacısına veda ediyor: Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, bir ismiyle daha yollarını ayırma kararı aldı.

Süper Lig'de oynadığı 2 maçı kazanarak sezona 2'de 2 yaparak başlayan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) hayata soktuğu yeni yabancı kuralı nedeniyle kadrosundaki yabancı oyuncu sayısını azaltmayı hedefleyen Beşiktaş, bir ismiyle daha yollarını ayırma kararı aldı.

Transfer sezonun başladığı günden bu yana Cenk Tosun, Umut Meraş, Valentin Rosier, Rachid Ghezzal, Utku Yuvakuran, Ante Rebic, Tayfur Bingöl, Amir Hadziahmetovic, Montero ve Muleka ile yollarını ayıran siyah-beyazlı ekipte bir ayrılık daha yaşanmak üzere.

Sporx'te yer alan habere göre; Kartal, 2023 yılının kış transfer döneminde kadrosuna kattığı Gambiyalı savunma oyuncusu Omar Colley ile yollarını ayırma kararı aldı.

31 yaşındaki tecrübeli savunma oyuncusunun Yunan ekibi PAOK ile anlaşmaya vardığı ve Yunan ekibiyle 1+1 yıllık sözleşme imzalayacağı iddia edildi. Yunan ekibinin, Colley ile resmi sözleşme imzalamak için Beşiktaş ile yollarını ayırmasını beklediği belirtildi.

Beşiktaş'ta Colley sevinci - Son Dakika Haberleri

Güncel piyasa değeri 3,5 milyon euro olan savunma oyuncusu, Beşiktaş forması altında 46 karşılaşmada görev alırken 8 gole imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN