Pazar günleri kapalı oluyordu! Bakanlık geri adım attı: Milyonları sevindiren karar, onlar muaf tutulacak

Pazar günleri kapalı oluyordu! Bakanlık geri adım attı: Milyonları sevindiren karar, onlar muaf tutulacak

Pazar günleri kapalı olmasına karar verilmişti, bakanlıktan geri adım geldi! Milyonları sevindiren karar! Onlar muaf tutulacak...

Ticaret Bakanlığı tarafından alınan karar doğrultusunda, berber, kuaför ve güzellik salonlarının haftada bir gün kapalı olması uygulaması 1 Temmuz 2024 tarihi itibarıyla yürürlüğe girdi. Bu düzenleme, ülke genelindeki tüm bu işletmeleri kapsıyor ve valiliklerce belirlenen günlerde kapalı olmayan işletmeler hakkında idari yaptırımların uygulanacağı açıklandı.

KADIN KUAFÖRLERİNE İSTİSNA GETİRİLDİ

Artık herkes evde saç kesmeyi öğrensin, fiyatlar uçtu! Kuaför fiyatlarını gören inanamıyor: Giden maaşı bırakıp çıkacak

Ancak, uygulamanın duyurulmasının ardından gelen tepkiler üzerine Ticaret Bakanlığı, kadın kuaförleri ve güzellik merkezleri için bir istisna kararı aldı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, bu işletmelerin pazar günleri kapanma zorunluluğundan muaf tutulduğu belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN