Kadın dizisi nerede çekiliyor? İşte Kadın dizisinin çekim yeri Ortabayır...

Kadın dizisi nerede çekiliyor?  İşte Kadın dizisinin çekim yeri Ortabayır...

Salı akşamlarının reyting rekortmeni Kadın dizisi nerede çekiliyor? Dizinin müdavimleri Saray Apartmanının bulunduğu Ortabayır mahallesini merak ediyor.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kadın dizisi nerede çekiliyor dizinin yayınlandığı ilk günden beri merak ediliyor.  Başrollerini Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un paylaştığı Kadın dizisi Ortaköy'de Ortabayır mahallesinide çekiliyor. Mahhenin özellikleri çekildiği mekanlar heberimizde...

KADIN DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Salı akşamlarının ağır toplarından olan Kadın dizisi konusu ve oyuncuları kadar hikâyenin geçtiği mekân ile de dikkat çekiyor. Ortaköy Ortabayır mahallesi Bahar ve çocuklarının sefalet içindeki yaşamları ekranlara tam olarak yansıtıyor.  Bahar’ın Saray apartmanındaki evi Ortabayır sokakta yer alıyor. Ayrıca Bahar ve Sarp’ın birlikte oturdukları mavi ev de bu sokakta bulunuyor. Çekimleri İstanbul’da yapılan Kadın dizisinin ilerleyen bölümlerinde çekimlerinin başka illerde de yapılacağına dair söylentiler bulunuyor.

Dizinin çoğu sahnesi  İstanbul’un Beşiktaş semtinde gerçekleştiriliyor. Genel olarak Ortaköy’ün Ortabayır Sokağı’nda dizi seti kuruluyor. Setin kurulacağı semtler hakkında önceden bilgi verilmiyor. Setin güvenliği ve rahat bir çekim yapılabilmesi için dizi yapımcıları ve yönetmenleri tarafından bölüm çekimlerinin aksamasını önlemek amacıyla veriliyor. Bu amaçla dizi setinin yakın zamanlarda yerinin değişeceği ve mümkün olduğu kadar saklamaya çalışacakları açıklanıyor.

18-03/07/kadin-dizisi.jpg

KADIN DİZİSİNİN KONUSU

Daha sekiz yaşındayken annesi tarafından terk edilen Bahar, babasını ve babaannesini de kaybederek yapayalnız kalıyor. Bugünlerde tanıştığı Sarp’la evleniyor ve bir süre sonra Sarp’ı da kaybeden Bahar iki çocuğuyla yaşamına devam ediyor. Dizide Bahar’ın yaşam mücadelesi ön planda olsa da kendine yeni bir hayat kurmayı seçen Bahar’ın annesi Hatice ve onun iki kızı arasındaki çaresizliğine de yer veriliyor. Her zaman yanında bir erkeğin olmasına ihtiyaç duyan Yeliz, kendini kariyerine adayan Jale, güzelliğini ön plana çıkaran Julide ve diğer bütün kadınların hikâyeleri, hayatla kavgaları, hırsları ve aşkları da Kadın dizisinde ele alınıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN