‘Sanat Rotası’nın yeni durakları İstanbul’un müzeleri

‘Sanat Rotası’nın yeni durakları İstanbul’un müzeleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ tarafından ilki Temmuz ayında İstanbul Modern'de düzenlenen “Sanat Rotası”nın yeni yönü, İBB Kültür AŞ'ye ait müzeler olacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ, ilkini Temmuz ayında gerçekleştirdiği ve İstanbul Modern’de dünyaca ünlü sanatçı Olafur Eliasson’un Türkiye’deki ilk kişisel sergisi ‘Senin Beklenmedik Karşılaşman’ için düzenlediği ‘Sanat Rotası’ turuna bünyesindeki müzelerle devam ediyor.

screenshot-10.jpg

Ziyaretçiler müze şeflerinin rehberliğinde İBB Kültür AŞ çatısında yer alan Şerefiye Sarnıcı, Miniaturk, Panorama 1453 Tarih Müzesi, İBB Kültür AŞ Dijital Deneyim Müzesi ve Yerebatan Sarnıcı’nı keşfederek benzersiz bir sanat yolculuğuna çıkacak.

screenshot-11.jpg

Tamamen ücretsiz olan ve 16 Eylül’de başlayan ‘Sanat Rotası’na katılmak için kayıtlar Radar Türkiye üzerinden gerçekleştiriliyor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN