AK Parti'den öğrencilere büyük destek! Arnavutköy, Bağcılar, Fatih, Esenler... Belediyeler tek tek duyurdu

AK Parti'den öğrencilere büyük destek! Arnavutköy, Bağcılar, Fatih, Esenler... Belediyeler tek tek duyurdu

Eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte AK Parti'den öğrencileri sevindirecek büyük destek! Belediyeler tek tek duyurdu: Arnavutköy, Bağcılar, Fatih, Esenler...

AK Parti İstanbul teşkilatına bağlı 13 ilçe belediyesi, 2024-2025 eğitim öğretim dönemine girerken öğrencilere ve okullara yönelik destek çalışmalarını sürdürüyor. İlçe belediyelerinin eğitim alanında sağladığı hizmetler, hem ilkokul hem de üniversite öğrencilerine ulaşarak geniş bir yelpazede gerçekleşiyor.

ARNAVUTKÖY BELEDİYESİ’NDEN BURS VE EĞİTİM YARDIMI

Ortaokula giden çocuğu olanlar dikkat! MEB ilk kez yapacak... İstanbul, Ankara, İzmir ve 8 ilde başlıyor

Arnavutköy Belediyesi, "Üniversite Öğrencileri Aile Yardımı" kapsamında ilçedeki üniversite öğrencilerine 10.000 TL burs desteği sunuyor. Yeni eğitim yılının başlamasıyla Hadımköy Ortaokulu'nun açılışı gerçekleştirilirken, ilçedeki okulların tamir ve bakım işlemleri tamamlandı. Ayrıca ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımları yapıldı.

BAĞCILAR BELEDİYESİ’NDEN 17.000 ÖĞRENCİYE KIRTASİYE DESTEĞİ

Bağcılar Belediyesi, yeni eğitim yılı öncesinde okullarda temizlik, boya ve ilaçlama hizmetlerini tamamladı. 17.000 öğrenciye kırtasiye seti ve çanta desteği sağlanırken, Malatya Konteynır Kent’teki depremzede öğrenciler de kırtasiye yardımı aldı.

BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ’NDEN KIRTASİYE VE ULAŞIM DESTEĞİ

Bağcılar'daki Bilgi Evlerinde Öğrenci Sayısı 40 Bine Ulaştı - İstanbul Haberleri

Bahçelievler Belediyesi, öğrencilere 1.000 TL kırtasiye yardımı yaparken, İstanbul Kart ücretleri de karşılanıyor. Okulların temizlik ve bakım işleri gerçekleştirildiği gibi, mezuniyet törenleri de belediyenin desteğiyle düzenlendi. Üniversite sınavlarına katılan öğrencilerin sınav harçları da belediye tarafından ödeniyor.

BAŞAKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN GENİŞ KAPSAMLI EĞİTİM YARDIMLARI

Başakşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi öğrencilere kıyafet, kırtasiye ve toplu taşıma desteği sunuyor. İlçedeki okulların temizlik ve hijyen ihtiyaçları giderilirken, spor malzemelerinden yazıcıya kadar birçok ekipman desteği sağlandı.

ESENLER BELEDİYESİ’NDEN GERİ DÖNÜŞÜMLE EĞİTİM DESTEĞİ

Esenler Belediyesi, ilkokula başlayan 9.000 öğrencinin çanta, kırtasiye ve beslenme çantası ihtiyaçlarını karşılarken, geri dönüşümle elde edilen 500.000 defter de öğrencilere dağıtıldı. Ayrıca okul tadilatları ve eğitim desteği kapsamında birçok çalışma gerçekleştirildi.

DİĞER İLÇE BELEDİYELERİNİN DESTEKLERİ

Öğrenci belgesi nasıl ve nereden alınır? E-Devletten öğrenci belgesi alma - Kamu Haberleri

Fatih Belediyesi, yeni derslikler ekleyerek okul altyapısını güçlendirirken, Güngören Belediyesi ilkokula başlayan tüm öğrencilere çanta ve kırtasiye desteği sağladı. Kağıthane Belediyesi ise 35 okulda bakım ve temizlik çalışmalarını tamamlayarak, öğrencilere kırtasiye seti dağıttı. Pendik Belediyesi ise üniversiteye ilk kez yerleşen öğrencilere 10.000 TL destek sağlıyor.

Sultanbeyli ve Sultangazi Belediyeleri, kırtasiye yardımlarıyla dikkat çekerken, Ümraniye Belediyesi de ilkokuldan lise öğrencilerine kırtasiye seti teslim etti ve üniversite öğrencilerine nakit eğitim desteği sundu. Zeytinburnu Belediyesi, 20.000 ilkokul öğrencisine kırtasiye çeki dağıttı ve başarılı üniversite öğrencilerine 10.000 TL başarı ödülü verdi.

AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI’NDAN AÇIKLAMA

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, belediyelerin eğitime verdiği destekle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"AK Partili 13 ilçe belediyemiz, 2024-2025 eğitim öğretim yılı başında da eğitime ve öğrencilerimize verdiği desteği kararlılıkla sürdürüyor. Belediyelerimiz, hem ilkokuldan liseye kadar olan öğrencilerimize hem de üniversite öğrencilerine yönelik çeşitli yardımlar ve projelerle eğitime katkı sağlamaya devam ediyor."

Kabaktepe, eğitimin AK Parti belediyeciliğinin öncelikli gündem maddelerinden biri olduğunu belirterek, belediyelerin çocukların geleceği için çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğini vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN