Büyük umutlarla transfer edilmişti! Emre Mor'un yeni takımı herkesi şaşırttı

Büyük umutlarla transfer edilmişti! Emre Mor'un yeni takımı herkesi şaşırttı

2022 yılında büyük umutlar ile Fenerbahçe'ye transfer olan Emre Mor, yeni takımıyla herkesi ters köşe yaptı.

2022 yılının yaz transfer döneminde 2 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Karagümrük'ten Fenerbahçe'ye transfer olan Emre Mor'un yeni takımı herkesi şaşırttı. Büyük umutlarla sarı-laciverti ekibe transfer olan ancak beklentilerin altında kalan golcü oyuncu sürpriz bir anlaşmaya imza attı.

Fenerbahçe'ye transfer olduğu günden bu yana beklentilerin altında kalan bir performansa imza atan Emre Mor'un yeni takımı herkesi ters köşe yaptı.

Sarı-lacivertli forma altında beklentilerin altında kalan 27 yaşındaki hücum oyuncusu Süper Lig'in yeni takımı Eyüpspor'a transfer oldu. Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor, yıldız futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna kattı.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada "Profesyonel Futbol A Takımı oyuncularımızdan Emre Mor, kiralık olarak Eyüpspor Kulübü’ne transfer olmuştur. Oyuncumuza sakatlıktan uzak bir sezon diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Emre Mor'a Nişanlısından İzin Çıkmadı - Spor - www.hatayekspres.com -Hatay Son Haberler, Hatay Resmi İlan Sorgulama Sitesi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN