Kadın dizisindeki Arif kimdir? Feyyaz Duman kimdir?

Kadın dizisindeki Arif kimdir? Feyyaz Duman kimdir?

Kadın dizisi oyuncusu Arif kimdir sorusu dizinin müdavimleri tarafından merak ediliyor. Arif karakterine hayat veren ismi Feyyaz Duman'dır. Peki Feyyaz Duman kimdir, nerelidir ve hayatı hakkında merak edilen her şey haber detayda...

Kadın dizisi oyuncularından Arif kimdir ve Feyyaz Duman kimdir, nerelidir, hangi dizilerde oynadı gibi sorular sosyal medyada merak konusu oldu. FOX TV'nin sevilen dizisi Kadın'da Arif karekteri geçen bölümde söylediği şarkı ile izleyicilerin dikkatini çekmişti. İşte Arif karekterine hayat veren isim Feyyaz Duman kimdir? Duman hangi dizilerde oynadı, nereli gibi soruların yanıtı haberimizde. 

Kadın oyuncularından Arif kimdir sosyal medyada soruluyor. Kadın dizisi izleyicileri Arif karakterinin oynadığı diziler araştırılıyor. Arif karekterine oyuncu Feyyaz Duman hayat veriyor. Feyyaz Duman kimdir, hangi dizilerde rol almıştır?

18-03/06/feyyaz-dumanli-kimdir.jpg

KADIN DİZİSİ ARİF KİMDİR?

Kadın dizisinde Arif hem Bahar’ın ev sahibi Yusuf’un oğlu hem de apartmanın karşısındaki kahvenin sahibidir. Arif aynı zamanda Bahar'a da içten içe vurgundur. Yakışıklı, karizmatik, eğitimli ve akıllı bir genç adamdır, buna karşılık kendini bir bitirim gibi göstermek hoşuna gider. Kahvehanesi ve erkek arkadaşlarla yaşanan meyhane geceleriyle doldurulan bir hayatı vardır. Bunun dışında at yarışı, futbol gibi tamamen maskülen konularla ilgilidir.

18-03/06/arif.jpg

FEYYAZ DUMANLI KİMDİR?

1982 Mardin doğumlu olan Feyyaz Duman, İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Halk Dansları Bölümü'nden mezun.2007 yılında eğitim almak için New York'a giden Feyyaz Duman 5 yıl kaldıktan sonra Türkiye'ye döndü. Annemin Şarkısı adlı filmle 51. Uluslararası Altın Portakal Film Festivali'nde en iyi erkek oyuncu ödülünü aldı. Duman, aynı proje ile

2014 - Saraybosna Film Festivali - En İyi Erkek oyuncu ödülünü,

2014 - Altın Portakal Film Festivali - En İyi Erkek oyuncu ödülünü,

2015 - Belçika Uluslararası Film Festivali - En İyi Erkek oyuncu ödülünü

2015 - Duhok Film Festivali - En İyi Erkek Oyuncu ödülünü alarak bir ilke imza atmıştır.

Feyyaz Duman bu yıl da Antalya Film Festivali'nde iki film ile katılan tek erkek oyuncudur.

FEYYAZ DUMAN'IN OYNADIĞI DİZİLER 

Kadın / Arif / 2017

Feyyaz Duman’nın Oynadığı Filmler

Zor Bir Karar / Nezir / 2017

Zagros / 2017

Never Leave Me / Adil / 2017

Mardan / Morad / 2014

Annemin Şarkısı / Ali / 2014

Tatlı Biber Diyarım / 2013

Si Tu Meurs, Je Te Tue / Azad / 2011

What Time It Is? (Kısa Film) / 2008

Fotoğraf / Faruk / 2001

Boran (Kısa Film) / 1999

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN