Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye yılın transfer çalımı! Ali Koç'un hayalleri suya düştü. Dursun Özbek 25 yaşındaki yıldızı kaptı

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye yılın transfer çalımı! Ali Koç'un hayalleri suya düştü. Dursun Özbek 25 yaşındaki yıldızı kaptı

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk ile transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılarda flaş bir hamle geldi. Taraftarlar bu ismi duyunca heyecana boğulacak. Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye yılın transfer çalımı! Ali Koç'un hayalleri suya düştü. Dursun Özbek 25 yaşındaki yıldızı kaptı. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-kırmızılılarda peş peşe transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye yılın transfer çalımı! Ali Koç'un hayalleri suya düştü. Dursun Özbek 25 yaşındaki yıldızı kaptı.

GALATASARAY'DAN FENERBAHÇE'YE YILIN TRANSFER ÇALIMI

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Özellikle hücum hattını güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılılardan sürpriz bir hamle geldi. Akşam'da yer alan habere göre Galatasaray, daha önce Fenerbahçe'nin de teklifte bulunduğu Armand Lauriente'ye bonuslarla birlikte 12 milyon euro teklifte bulundu.

yeni-proje-2024-08-27t105002-945.jpg

ALİ KOÇ'UN HAYALLERİ SUYA DÜŞTÜ! DURSUN ÖZBEK 25 YAŞINDAKİ YILDIZI KAPTI

Galatasaray, 25 yaşındaki futbolcunun transferi için Sassuolo'ya 10 milyon euro bonservis ve 2 milyon euro bonus içeren bir teklif yaptı. Galatasaray, Fransız futbolcuya ise 4 yıllık sözleşme ve 2.5 milyon euro maaş teklifi sundu. Armand Lauriente'nin geleceği konusunda Sassuolo'dan artık bir çözüm beklediği ve transferin gerçekleşmemesi durumunda kulüpten yeni sözleşme istediği kaydedildi. İtalyan ekibinden yıllık 1 milyon euro kazanan Lauriente'nin olası yeni sözleşmeyle birlikte Serie B için zaten yüksek olan maaş sınırını daha da yükselteceği yazıldı.

yeni-proje-2024-08-27t105018-086.jpg

Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösterilen 25 yaşındaki futbolcunun Sassuolo ile mevcut sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor. Sassuolo'ya 2022 yılında imza atan Lauriente, İtalyan ekibinde çıktığı 70 maçta 13 gol attı ve 12 asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN