Beşiktaş transfer çitasını arşa çıkardı! Hasan Arat 35 milyon euroluk yıldızı özel jetiyle getirecek. Hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş transfer çitasını arşa çıkardı! Hasan Arat 35 milyon euroluk yıldızı özel jetiyle getirecek. Hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile transfer mesaisini sürdüren siyah-beyazlılarda sürpriz bir gelişme yaşandı. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Beşiktaş transfer çitasını arşa çıkardı! Hasan Arat 35 milyon euroluk yıldızı özel jetiyle getirecek. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılar durmak ne bilmiyor. Gelen son dakika transfer haberi taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş transfer çitasını arşa çıkardı! Hasan Arat 35 milyon euroluk yıldızı özel jetiyle getirecek. Hayırlı uğurlu olsun.

BEŞİKTAŞ TRANSFER ÇİTASINI ARŞA ÇIKARDI

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Özellikle orta saha arayışında olan siyah-beyazlılardan sürpriz bir hamle geldi. Transfer döneminin etkili takımı Beşiktaş için yeni bir iddia ortaya atıldı. Portekiz basını, siyah beyazlıların Benfica forması giyen Joao Mario ile ilgilendiğini aktardı.

yeni-proje-2024-08-27t131846-962.jpg

HASAN ARAT 35 MİLYON EUROLUK YILDIZI ÖZEL JETİYLE GETİRECEK! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Portekiz basınından Record'da yer alan habere göre, siyah-beyazlı takım, Benfica forması giyen 31 yaşındaki sol kanat ile ilgileniyor. Joao Mario'nun kariyerindeki bir sonraki adımı düşündüğü ve Benfica'dan ayrılmasının muhtemel senaryo olduğu yazıldı. Benfica Teknik Direktörü Roger Schmidt de Mario'nun olası ayrılığı hakkında, "Joao Mario'nun kulüpten ayrılma ihtimali var." ifadelerini kullandı.

yeni-proje-2024-08-27t131834-854.jpg

Güncel piyasa değeri 4 milyon euro olarak gösterilen Mario'nun Benfica ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. Sol kanadın yanı sıra sağ kanat ve orta sahada da görev alabilen Joao Mario, Benfica'da çıktığı 149 maçta 36 gol attı ve 26 asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN