Çekirdek keyfi zehir oldu! Marketten aldığı çekirdeğin içinden çıkan mide bulandırdı: "Lezzet ödülü var bir de"

Çekirdek keyfi zehir oldu! Marketten aldığı çekirdeğin içinden çıkan mide bulandırdı: "Lezzet ödülü var bir de"

Bir vatandaşın marketten aldığı çekirdeğin içinde çıkanlar sosyal medyayı adeta salladı. Gördükleri karşısında neye uğradığını şaşıran genç vatandaş “lezzet ödülü var bir de” diyerek isyan etti. İşte olayın detayları…

Türkiye’de popüler bir market zincirinden satın alınan çekirdek paketinin içinden fare kafası çıkması sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Görüntüler, kullanıcıların tepkisini topladı ve kısa sürede gündem oldu.

FARE KAFASIYLA ŞOKE EDEN GÖRÜNTÜLER

Bir genç, sosyal medyada paylaştığı videoda, avucunda tuttuğu çekirdek tanelerinin arasında bir fare kafası bulduğunu gösterdi. Şoke edici görüntülerle, "Aldığımız çekirdeğin içinden fare kafası çıktı. Gerekli şeylerin yapılmasını arz ediyoruz. Lezzet ödülü var bir de" dedi.

capture-20240828132806314.jpg

Videoda yer alan diğer bir kişi ise durumu daha da vurguladı. "Şuna bak fare kafası çıktı ya iğrenç. At oğlum onu. Dur iade edeceğiz" ifadelerini kullandı.

capture-20240828132814624.jpg

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

Görüntülerin sosyal medyada hızla yayılması, kullanıcıların büyük tepkisini çekti. Market zinciri ve yetkililerden konuyla ilgili açıklama bekleniyor. Olayın ardından, çekirdek paketleri üzerindeki hijyen standartlarının gözden geçirilmesi talep ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN