Ankara Büyükşehir Belediyesi çocukları unutmadı! Kayıtlar dün başladı: Aileler rahat bir nefes alacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi çocukları unutmadı! Kayıtlar dün başladı: Aileler rahat bir nefes alacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yapılan etkinlikler herkesin dikkatinde yer alıyor. Genç yaşta demeden her yaşa hitap eden farklı projeler hayata geçirirken Ankara Büyükşehir Belediyesi bu kez çocukları hedef aldı. Her çocuk keyifli vakit geçirecek. Kayıtlar dün başladı. İşte tüm detaylar…

Ankara Büyükşehir Belediyesi farklı alanlarda farklı projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş desteği ile yapılan projeler doğrultusunda çocuklarda unutulmadı. Çocuklar hem güvenli bir ortamda büyüsün hem de eğlenceli vakit geçirsin diyen Başkan Yavaş, kayıtları başlattı. İşte tüm detaylar…

HER ÇOCUK EĞLENECEK

Çocukların eğlenebileceği güvenli ortamlar oluşturmaya devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, 36-68 ay arasındaki çocukların eğlenceli vakit geçirebilmesi amacıyla yeni bir proje hayata geçirdi. Güvenli ve eğlenceli bir ortamda vakit geçirebilecekleri “Oyun Odaları” için kayıtlar başladı.

Ailelerin çocuklarını güvenli bir şekilde bırakabileceği oyun odaları için başvurular http://oyunodalari.ankara.bel.tr adresi üzerinden yapılacak. Kayıtlar 26 Ağustos 2024 tarihi itibarıyla başladı. Geç olmadan başvurularınızı yapın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN