30 Ağustos Eskişehir’de coşkuyla kutlanacak

30 Ağustos Eskişehir’de coşkuyla kutlanacak

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler ile büyük bir coşkuya sahne olacak. Etkinlikler kapsamında Porsuk Çayı’nda büyük ilgi gören “Fener Alayı Geçişi” de düzenlenecek.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Türk tarihinin en önemli ve anlamlı zaferlerinden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda düzenleyeceği muhteşem etkinlikler ile bayramın coşkusunu Eskişehir’e yayacak.

Etkinlikler kapsamında 30 -31 Ağustos tarihlerinde iki gün sürecek Ulusal Veteranlar ve Minikler Spor Şenliği düzenlenecek. Osmangazi Spor Sahası, Kanlıkavak Basketbol Sahası, Kanlıkavak Voleybol Sahası’nda düzenlenecek olan Spor Şenliği’nde sporcular zafer için mücadele edecekler. Müsabakalar 09.30 -12.00 ve 16.30- 19.00 saatleri arasında spor salonlarında gerçekleştirilecek.

Bir diğer bayram etkinliğinde ise saat 14.30’da Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı’nda bulunan ETİ Sualtı Dünyası’nda “Tünel Akvaryum Sualtı Bayrak Açma Töreni” gerçekleştirilecek.

Akşam saatlerinde ise 20.30’da Köprübaşı iskeleden başlayacak olan teknelerle “Fener Alayı” geçişi gerçekleştirilecek. Adalar Porsuk Bulvarı’nda Dilek Kavraal ve orkestrası şarkılarla Zafer Bayramı coşkusuna ortak olacak. Dilek Kavraal’ın Eskişehir için hazırladığı “Haydi Eskişehir Olalım” şarkısı seslendirilecek. Eskişehirlilerin her zaman olduğu gibi bu bayramda da büyük katılımı ve coşkusu ile bayram coşkusu zirveye çıkacak.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası ise Zafer Bayramı’na özel 31 Ağustos Cumartesi günü saat 20.00’de Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde “Bir Ulus Uyanıyor” konseri düzenleyecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN