Galatasaray bir transferi daha açıkladı: Aslan 15 milyon euroluk bombayı patlattı

Galatasaray bir transferi daha açıkladı: Aslan 15 milyon euroluk bombayı patlattı

Transfer çalışmalarını Okan Buruk'un raporu doğrultusunda sürdüren Galatasaray, 15 milyon euroluk bombayı patlattı.

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, yarın akşam evinde Çaykur Rizespor'u konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekip, transfer döneminin son gününde bombayı patlattı.

Transfer döneminin başladığı günden bu yana Elias Jelert, Michy Batshuayi, Gabriel Sara, Osimhen ve Ismail Jakobs transferlerinde mutlu sona ulaşan sarı-kırmızılı ekip, transfer döneminin son gününde bir ismi daha kadrosuna kattı.

Okan Buruk yönetiminde üst üste üçüncü kez şampiyonluğa ulaşmayı ve 5. yıldızı takmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, hücum hattını güçlendirdi. Aslan, Alman ekibi Freiburg formasını terleten Roland Sallai transferinde mutlu sona ulaştı.

Sarı-kırmızılı ekip, 27 yaşındaki Macar hücum oyuncusu için 6 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Galatasaray'dan Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel futbolcu Roland Sallai ve kulübü Sport-Club Freiburg e.V. ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 4 sezona yayılmış 4 taksitte 6.000.000 euro transfer bedeli ödenecektir. Futbolcu ile 2024-2025 sezonundan başlayarak 4 sezon için anlaşmaya varılmış olup her bir futbol sezonu için net 2.500.000 euro sezonluk ücret ödenecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Macar hücum oyuncusu 86 yıl aradan sonra Galatasaray'a transfer olan ilk Macar futbolcu olarak tarihe geçti.

Sarı-kırmızılı ekip, tarihindeki ilk Macar futbolcu olan Gábor Péter Szabó'nun takımdan ayrıldığı yıl olan 1938'den bu yana kadrosuna Macar oyuncu katmamıştı. Macar futbolcunun güncel piyasa değerinin 15 milyon euro olduğu öğrenildi.

Roland Sallai - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN