Her yerden zam oradan indirim haberi geldi! Türkiye’nin en büyük 3’üncü fabrikası üretecek yıl boyu ücretsiz olacak

Her yerden zam oradan indirim haberi geldi! Türkiye’nin en büyük 3’üncü fabrikası üretecek yıl boyu ücretsiz olacak

Ekmek fiyatlarına dair her yerden zam haberi gelirken oradan indirim haberi geldi. O belediye tarafından başlatılan proje kapsamında, ekmekleri Türkiye’nin en büyük 3’üncü fabrikası üretecek yıl boyu ücretsiz olacak. İşte detaylar…

Sosyal sorumluluk projelerine sürekli yenilikler ekleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla yeni bir projeyi hayata geçirdi. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından başlatılan ücretsiz ekmek dağıtımı projesi, dar gelirli vatandaşların günlük ekmek ihtiyacını karşılamak üzere tasarlandı.

HER GÜN 5000 VATANDAŞ FAYDALANACAK

Türkiye'nin üçüncü, Bursa'nın ise en büyük ekmek fabrikası olan BESAŞ tesislerinde üretilen ekmekler, kent genelindeki 500'den fazla BESAŞ satış noktasında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Proje kapsamında her gün 5000 vatandaşa ücretsiz ekmek dağıtımı gerçekleştiriliyor.

bursada-ihtiyac-sahiplerine-ucretsiz-ekmek-dagitilacak-1.jpg

YIL SONUNA KADAR DEVAM EDECEK

BESAŞ Genel Müdürü İbrahim Alpay Demirtaş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in talimatları doğrultusunda, mevcut ekonomik koşulları göz önüne alarak ücretsiz ekmek dağıtımı projesinin başlatıldığını açıkladı. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'na teslim edilen kuponlar, bayilere dağıtılıyor. İhtiyaç sahipleri, bu kuponlarla 500'den fazla BESAŞ satış noktasından ekmeklerini ücretsiz olarak alabiliyor. Yıl sonuna kadar her gün 5000 ihtiyaç sahibi vatandaşın bu hizmetten yararlanması hedefleniyor.

bursada-ihtiyac-sahiplerine-ucretsiz-ekmek-dagitilacak-2.jpg

Demirtaş, projenin kapasitesini artırarak devam ettirmeyi planladıklarını belirtti. Bu girişim, ihtiyaç sahiplerinin yaşam standartlarını iyileştirmeyi ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmeyi amaçlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN