Sakarya'da feci kaza: Motosikletli genç otomobile çarpıp hayatını kaybetti

Sakarya'nın Arifiye ilçesinde meydana gelen kazada, ani manevra yapan bir otomobil motosiklete çarptı. Kaza sonucu motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Sakarya'nın Arifiye ilçesinde meydana gelen üzücü bir trafik kazasında, bir motosikletli genç yaşamını yitirdi. Olay, otomobil sürücüsünün ani bir manevra yapması sonucu motosikletle çarpışması sonucu gerçekleşti.

Arifbey Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde Mikail Güray Esentürk (19) idaresindeki 54 HA 904 plakalı motosiklet, yolun sol tarafındaki akaryakıt istasyonuna dönmek isteyen Cafer S. (48) yönetimindeki yabancı plakalı otomobille çarpıştı.

KAZA ANI KAMERALARA DA YANSIDI

Kaza yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralanan Esentürk, sağlık görevlilerince Sadıka Sabancı Devlet Hastanesine kaldırıldı ancak kurtarılamadı.

Otomobil sürücüsü Cafer S. gözaltına alındı. Öte yandan, kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN