İstanbul’dan sonra Kırıkkale’ye de yapılıyor: İmamoğlu başlatmıştı, hayırlı olsun

İstanbul’dan sonra Kırıkkale’ye de yapılıyor: İmamoğlu başlatmıştı, hayırlı olsun

Kırıkkale’de Sosyal Belediyecilik: Kent Lokantası Açılışı İçin Geri Sayım Başladı

Kırıkkale’de, Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın sosyal belediyecilik projelerinden biri olarak hayata geçirilen Kent Lokantası, 15 Eylül’de kapılarını açmaya hazırlanıyor. Ekonomik kriz ve artan enflasyon nedeniyle zor durumda olan vatandaşlara sıcak yemek sunmayı amaçlayan bu proje, Kırıkkale Belediyesi tarafından hızla tamamlanıyor. Ankara Caddesi’nde açılması planlanan Kent Lokantası’nın tabelası asıldı ve açılış için geri sayım başladı.

Ekonomik Zorluklara Karşı Bir Çözüm

Ekonomik sıkıntılar ve enflasyonun etkisiyle geçim sıkıntısı çeken vatandaşlar için sıcak yemek sunmayı hedefleyen Kırıkkale Belediyesi, Kent Lokantası projesiyle sosyal belediyecilik anlayışını bir adım öteye taşıyor. Günde yüzlerce kişiye yemek vermesi planlanan lokantada, dört çeşit yemek 60 TL’ye sunulacak.

Belediye Meclisi Onayı

Eylül ayı Kırıkkale Belediye Meclisi Toplantısı’nda gündemin 9. maddesi olarak ele alınan ‘İşletme Kurulması ve Fiyat Belirlenmesi’ hususu, mecliste oy çokluğuyla onaylandı. Bu onayla birlikte Kent Lokantası’nın yasal zemine oturtulması süreci başlatıldı ve hızla ilerledi.

Hizmet Detayları

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın sosyal projeleri arasında önemli bir yer tutan Kent Lokantası, Pazar günleri hariç her gün saat 12.00 – 15.00 arasında hizmet verecek. Aynı anda 60 kişinin yemek yiyebileceği lokantada, vatandaşlara uygun fiyatlı ve kaliteli yemekler sunulacak.

Sonuç

Kırıkkale Belediyesi’nin sosyal belediyecilik projelerinden biri olan Kent Lokantası, ekonomik zorluklar karşısında vatandaşlara destek olmayı amaçlıyor. 15 Eylül’de açılması planlanan lokanta, dört çeşit yemeği 60 TL’ye sunarak, sosyal dayanışmayı ve toplumsal refahı artırmayı hedefliyor. Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın liderliğinde hayata geçirilen bu proje, Kırıkkale halkı için önemli bir destek kaynağı olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN