Beşiktaş'a büyük umutlarla gelmişti! Hasan Arat 31 yaşındaki yıldızın biletini kesti. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor

Beşiktaş'a büyük umutlarla gelmişti! Hasan Arat 31 yaşındaki yıldızın biletini kesti. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile yeni bir düzen kurarak şampiyon olmak isteyen siyah-beyazlılarda transfer mesaisi sürüyor. Birçok yıldızı renklerine bağlayan Kara Kartal'dan bir bomba daha geldi. Beşiktaş'a büyük umutlarla gelmişti! Hasan Arat 31 yaşındaki yıldızın biletini kesti. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş, yeni sezon öncesi kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Yaz transfer dönemine hızlı bir giriş yapan siyah-beyazlılarda bu sefer ayrılık haberi geldi. Gelen son dakika bilgisi taraftarları şaşkına çevirecek. Beşiktaş'a büyük umutlarla gelmişti! Hasan Arat 31 yaşındaki yıldızın biletini kesti. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor.

BEŞİKTAŞ'A BÜYÜK UMUTLARLA GELMİŞTİ

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Yeni sezon öncesi birçok yıldızı transfer eden siyah-beyazlılarda sürpriz bir ayrılık haberi geldi. Akşam'da yer alan habere göre Beşiktaş, stoper bölgesine yaptığı Felix Uduokhai hamlesinin ardından Omar Colley ile yollarını ayırma kararı aldı. Deneyimli stopere, Yunan ekibi PAOK talip oldu.

yeni-proje-2024-08-27t102715-033.jpg

HASAN ARAT 31 YAŞINDAKİ YILDIZIN BİLETİNİ KESTİ! ARKADAŞLARIYLA VEDALAŞTI GİDİYOR

Beşiktaş, Felix Uduokhai'nin ardından Omar Colley'i gözden çıkardı. Yunan basınından SDNA'da yer alan habere göre, PAOK, Colley'yi kadrosuna katmak istiyor. PAOK'un 31 yaşındaki futbolcuyla 1+1 yıllık sözleşme üzerinden prensip anlaşması sağladığı belirtildi. Yunan ekibi, Colley'yi kadrosuna katmak için deneyimli savunma oyuncusunun Beşiktaş ile yollarını ayırmasını bekliyor.

yeni-proje-2024-08-27t102728-698.jpg

Beşiktaş, Gambiyalı savunma oyuncusunu 2023 ara transfer döneminde Sampdoria'dan kadrosuna katmıştı. Güncel piyasa değeri 3.5 milyon euro olarak gösterilen 31 yaşındaki stoperin Beşiktaş ile sözleşmesi gelecek yıl sona eriyor. Beşiktaş forması altında 46 maça çıkan Colley, 8 gol attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN