Ankaralılar bekliyordu… Mansur Başkan duyurdu: Hesaplarınızı kontrol edin, ödemeler tamamlandı

Ankaralılar bekliyordu… Mansur Başkan duyurdu: Hesaplarınızı kontrol edin, ödemeler tamamlandı

Ankara'da yaşayan vatandaşlar bir süredir bu ödemeleri bekliyordu. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ödemeler için sevindiren haber Mansur Yavaş'tan geldi. Herkes hızlıca hesaplarını kontrol etsin, ödemeler tamamlandı. İşte tüm detaylar…

Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde gerçekleştirilen pek çok farklı sosyal destek ödemesi bulunmaktadır. Ankaralı vatandaşların yardımına koşan ödemeler için açıklamalarda yakından takip ediliyor. Bir süredir yapılması beklenen süt desteği ödemesi için açıklama geldi. Herkes hesaplarını kontrol etsin. İşte tüm detaylar…

ÖDEMELER TAMAMLANDI

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan sosyal destek ödemeleri için açıklamalar yakından takip ediliyor. Sosyal destek alma şartını sağlayan 39.475 aileden 45.601 çocuk için gerçekleştirilen süt desteği ödemeleri Başkent Kart aracılığı ile ailelere ulaştırılıyor.

Çocukların hiçbir koşulda mağdur olmaması adına destekleri sürdürmeye devam edeceklerini belirten Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş toplamda 8 milyon 506 bin 800 TL'lik ödeme yapıldığını açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (19)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
19 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN