Kardeşlerim Tolga ölecek mi, diziden ayrılıyor mu? Kardeşlerim Berk Ali Çatal diziden ayrılıyor mu?

Kardeşlerim Tolga ölecek mi, diziden ayrılıyor mu? Kardeşlerim Berk Ali Çatal diziden ayrılıyor mu?

ATV ekranlarının sevilen dizilerinden Kardeşlerim dizisi her hafta Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşuyor. Dizinin bu hafta ekranlara gelecek olan yeni bölümünde Tolga'nın yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı görülüyor. Dizinin tanıtım fragmanını izleyen izleyiciler, Kardeşlerim 'Tolga ölecek mi, diziden ayrılıyor mu?' sorusuna yanıt aramaya başladı.

ATV'nin en sevilen dizilerinden 'Kardeşlerim' her hafta Cumartesi akşamları hayranlarıyla buluşuyor. Birbirinden başarılı oyuncuları kadrosunda toplayan Kardeşlerim'de Tolga karakterin oynayan Berk Ali Çatal'ın ağır yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı görüldü. Dizide geçen bu olayı gören izleyiciler hemen 'Kardeşlerim Berk Ali Çatal diziden ayrılıyor mu?' sorusuna yanıt aramaya başladı.

Kardeşlerim Tolga ölecek mi, diziden ayrılıyor mu

KARDEŞLERİM TOLGA ÖLECEK Mİ, DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Kardeşlerim dizisinde Tolga karakterine hayat veren Berk Ali Çatal'ın diziden henüz ayrılıp ayrılmayacağına dair yapım şirketinden net bir açıklama yapılmadı.

BERK ALİ ÇATAL KİMDİR?

Berk Ali Çatal kimdir

Berk Ali Çatal, 4 Mart 1995 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Drama Bölümü'nden lisans derecesi ile mezun olan oyuncu, oyunculuk ve kamera eğitimi de almıştır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN