La Casa de Papel'in Berlin'inden Gazze'ye destek

La Casa de Papel'in Berlin'inden Gazze'ye destek

La Casa de Papel dizisindeki "Berlin" karakteriyle tanınan İspanyol oyuncu Pedro Alonso O'choro, "Gazze İçin Sesler" kampanyasına katılarak Filistin halkına destek mesajı verdi. O'choro, Gazze'deki yıkıma ve insanların yaşadığı zorluklara dikkat çekerek, "Gazze Şeridi'nde hiçbir şey kalmadı" dedi.

Dünyaca ünlü İspanyol oyuncu Pedro Alonso O'choro, İsrail'in aylardır saldırılarını sürdürdüğü Gazze için destek mesajı verdi. "La Casa de Papel " dizisinde canlandırdığı "Berlin" karakteriyle tanınan O'choro, "Gazze İçin Sesler" kampanyasına videoyla katıldı ve sosyal medya platformu X'te yayımladığı videoda Gazze halkının sesi oldu.

'YÜZLERE BAKIYORUM VE YAŞLANMIŞ BİR HALKI GÖRÜYORUM'

Pedro Alonso O'choro, yaklaşık 2 milyon Filistinlinin yerinden edildiği Gazze'ye ilişkin yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

1-010.jpg

"Yüzlere bakıyorum ve yaşlanmış bir halkı görüyorum. Yeni bir katliamdan korkuyorlar, yeniden başka bir yere göçe zorlanmaktan korkuyorlar. İnsan, ev, ağaç ayrımı yapmaksızın her şeyi yıkan bu savaş makinesinden kaçarak, bir şehirden diğerine, bir çadırdan diğerine gitmekten bıktılar."

'GAZZE'DE HİÇBİR ŞEY KALMADI'

İsrail saldırılarının yol açtığı yıkıma dikkat çeken O'choro, "Bu yaşam hakkı vermeyen bir savaş ve eğer biterse yenisi başlayacak çünkü üzerine yaşanması gereken hiçbir şey kalmadı. Ne elektrik ne anaokulu ne okul ne üniversite kaldı. Gazze Şeridi'nde hiçbir şey kalmadı." dedi.

4.jpg

Oyuncunun aynı zamanda Epsilon Yayınevinden okura ulaşan "Filipo'nun Kitabı" isimli eseri bulunuyor.

GAZZE İÇİN SESLER KAMPANYASI

"Gazze İçin Sesler" kampanyası, uluslararası üne sahip birçok sanatçının Gazze halkına destek vermesi ve yaşanan insanlık dramına dikkat çekmesi amacıyla düzenleniyor. Pedro Alonso O'choro’nun bu kampanyaya katılması, Gazze halkının yaşadığı zorlukların dünya çapında daha fazla bilinmesine katkı sağladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN