Bu testi 100 kişi denedi 5 kişi 3 saniye fark etti! Testi tamamlayan zeki sınıfına giriyor! Gizli 5’e odaklanın

Bu testi 100 kişi denedi 5 kişi 3 saniye fark etti! Testi tamamlayan zeki sınıfına giriyor! Gizli 5’e odaklanın

Bu testi kolay değil küçümseyen yanılıp kalıyor. IQ testleri hafızanızı zorlarken bu test zorun da zorunu yaşatıyor. Gizlenmiş 5 sayısını bulmak için 100 kişi uğraştığı yalnızca 5 kişi 3 saniyede fark etti. İşte zeka sınırlarını zorlayan o test…

Hem eğlenmenin hem de öğrenmenin tadını çıkarabileceğiniz bu testler hafızanızın da derinlerine işliyor. Vermiş olduğumuz görselde S harflerinin arasına gizlenmiş 1 adet 5 sayısını fark etmek neredeyse imkansız görülüyor.100 kişinin deneyi 5 kişinin yanıtına ulaştığı bu testi siz kaç saniyede çözeceksiniz? İşte zeka sınırlarını zorlayan o test…

GİZLİ 5 SAYISINA ODAKLANIN

Bu testi çözmek için yalnızca 3 saniyeniz bulunuyor. Satır ve sütunlarda birçok S harfi bulunurken içlerinde bir tane 5 sayısı yer alıyor. Gizlenmiş 5 sayısını bulmak için kronometremizi ayarladıysanız hep birlikte teste geçelim.


Zeka testi! S harfleri içerisinde gizlenen 5 sayısını sadece bir dahi 5 saniyede buluyor3 saniyelik sürenin sonuna geldik. Sürenin sonunda istediğiniz cevabı ulaşamadıysanız aşağıda yanıtın sizlerle paylaştık.

CEVAP

Zeka testi! S harfleri içerisinde gizlenen 5 sayısını sadece bir dahi 5 saniyede buluyor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN