Trabzonspor'da yaprak dökümü! 2 oyuncu takıma veda ediyor: Abdullah Avcı bileti kesti...

Trabzonspor'da yaprak dökümü! 2 oyuncu takıma veda ediyor: Abdullah Avcı bileti kesti...

Transfer çalışmalarını Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda sürdüren Trabzonspor, iki ismiyle yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Fırtına, iki ismiyle ayrılık kararı aldı.

Transfer çalışmalarını Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda sürdüren Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Fırtına, iki ismiyle yollarını ayırma kararı aldı.

Geçtiğimiz Perşembe akşamı UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde İsviçre ekibi St. Gallen ile 0-0 berabere kalan Trabzonspor'da yaprak dökümü yaşanıyor.

Thomas Meunier, Nicolas Pépé, Montasser Lahtimi, Dimitrios Kourbelis, Joaquín Fernández ve Maxi Gomez ile yollarını ayıran Trabzonspor, iki ismiyle daha yollarını ayırma kararı aldı.

Trabzon yerel basınından gazeteci Hasan Tüncel'in haberine göre; Trabzonspor, geçen sezon kadrosuna kattığı Yunan hücum oyuncusu Fountas ile yollarını ayırma kararı aldı. Bordo-mavili yöneticilerin bugün Yunan oyuncu ve menajeriyle son görüşmeyi yapacağı iddia edildi.

Fırtına'nın ayrıca yine geçen sezon yaz transfer döneminde takıma katılan ancak Abdullah Avcı'nın takımın başına geçmesinin ardından yedek kulübesine mahkum olan Rayyan Baniya ile de yollarını ayıracağı öne sürüldü.

Dünyaca ünlü İtalyan gazeteci Di Marzio'nun haberine göre; Palermo Trabzonspor'dan Rayyan Baniya'yı kadrosuna katmak üzere. İtalya Serie B ekibi, 25 yaşındaki stoperi satın alma opsiyonuyla kiralamayı amaçlıyor.

Bordo-mavili ekibin kısa süre içerisinde her iki oyuncuyla da yollarını resmi olarak ayırması bekleniyor. Fountas geçen sezon Trabzonspor forması altında 35 karşılaşmada görev alırken takımına 6 gol 2 asistlik katkı sundu.

Baniya ise Karadeniz ekibinde 25 karşılaşmada görev alırken skor katkısı sunamadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN