Fenerbahçe'ye 1.88'lik Sırp stoper! Ali Koç 30 milyon euroluk yıldızı özel jetiyle getirecek. Hayırlı uğurlu olsun

Fenerbahçe'ye 1.88'lik Sırp stoper! Ali Koç 30 milyon euroluk yıldızı özel jetiyle getirecek. Hayırlı uğurlu olsun

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertliler, Ferdi Kadıoğlu'ndan gelecek olan parayla yılın transfer bombasını patlattı. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Fenerbahçe'ye 1.88'lik Sırp stoper! Ali Koç 30 milyon euroluk yıldızı özel jetiyle getirecek. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertlilerde peş peşe transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe'ye 1.88'lik Sırp stoper! Ali Koç 30 milyon euroluk yıldızı özel jetiyle getirecek. Hayırlı uğurlu olsun.

FENERBAHÇE'YE 1.88'LİK SIRP STOPER

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Sarı-lacivertliler, takımdaki geleceği uzun süredir merak edilen Ferdi Kadıoğlu'na veda etti. İngiliz ekibinin Fenerbahçe'ye bu transfer için 30 milyon Euro bonservis+bonuslarla birlikte 35 milyon Euro ödeyeceği öğrenildi. Fenerbahçe yönetimi ise Ferdi'den gelecek olan parayla büyük bir transfere imza atmak üzere. Başkan Ali Koç PSG'nin yıldız stoperini İstanbul'a getiriyor.

yeni-proje-2024-08-25t131504-632.jpg

ALİ KOÇ 30 MİLYON EUROLUK YILDIZI ÖZEL JETİYLE GETİRECEK! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Fransız basını, sarı-lacivertlilerin PSG forması giyen Milan Skriniar'ı gündemine aldığını yazdı. Fenerbahçe'nin Fransız devinde forma şansı bulmakta zorlanan Slovak stoperi kiralamak istediği belirtildi. Haberde ayrıca Skriniar'ın Beşiktaş ve Galatasaray'a da önerildiği yazıldı.

yeni-proje-2024-08-25t131455-692.jpg

Milan Skriniar, geçtiğimiz sezon PSG formasıyla 32 maça çıktı. Slovak stoper, 1 gollük bir performans sergiledi. Skriniar'ın Fransız deviyle olan sözleşmesi 2028 yılına kadar devam ediyor. 29 yaşındaki savunma oyuncusunun güncel piyasa değeriyse 30 milyon Euro.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN