Fırtına'dan şaşırtan transfer hamlesi! Beşiiktaş'ın eski yıldızı Trabzonspor'a transfer oluyor...

Fırtına'dan şaşırtan transfer hamlesi! Beşiiktaş'ın eski yıldızı Trabzonspor'a transfer oluyor...

Transfer sezonunun en hareketli takımlarından biri olan Trabzonspor, sürpriz bir hamleye imza attı. Fırtına, ezeli rakibi Beşiktaş'ın eski yıldızına kancayı taktı.

Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, sürpriz bir hamleye imza attı. Karadeniz ekibi, ezeli rakibi Beşiktaş'ın eski yıldızını kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Perşembe akşamı UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde İsviçre ekibi St. Gallen'in konuğu olan Trabzonspor, karşılaşmadan 0-0 beraberlikle ayrılarak tur şansını Trabzon'a döndü. 32 yıl sonra ilk kez 4 maç üst üste gole hasret kalan Trabzonspor, sürpriz bir transfer hamlesine imza attı.

Denis Drăguș, Borna Barisic, John Lundstram, Ozan Tufan, Cihan Çanak, Anthony Nwakaeme, Pedro Malheiro, Stefan Savic, Okay Yokuşlu ve Arseniy Batagov transferlerinde mutlu sona ulaşan Trabzonspor, son olarak Avusturyalı orta saha oyuncusu Muhammed Cham ile anlaşmaya vardı ve orta saha oyuncusunu Trabzon'a getirdi.

Transfer sezonunun en hareketli takımlarından biri olan Karadeniz temsilcisi Portekiz ekibi Braga'da forma giyen savunma oyuncusu Serdar Saatçı'yi gündemine aldı.

Bordo-mavili ekip, oyuncunun kendisi ve kulübü Braga ile görüşmelere başladı. Trabzonspor, 21 yaşındaki futbolcuyu bonservisiyle birlikte kadrosuna katmak istiyor.

Güncel piyasa değeri 5 milyon euro olan 21 yaşındaki savunma oyuncusu, 2022 yılında 1.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Beşiktaş'tan ayrılarak Braga'ya transfer oldu. Genç savunma oyuncusu, geçen sezon Braga forması altında

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN