Galatasaray'da deprem üstüne deprem! Okan Buruk'un tüm planları altüst oldu. Takımın bel kemiği bavulunu toplayıp gidiyor

Galatasaray'da deprem üstüne deprem! Okan Buruk'un tüm planları altüst oldu. Takımın bel kemiği bavulunu toplayıp gidiyor

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Eski kadrosunu bozmadan ek takviyeler yaparak tekrardan Süper Lig'de şampiyonluk yaşamak isteyen sarı-kırmızılılarda ayrılık haberleri bu sefer peş peşe geliyor. Gelen son dakika bilgisi taraftarları şaşkına çevirdi. Galatasaray'da deprem üstüne deprem! Okan Buruk'un tüm planları altüst oldu. Takımın bel kemiği bavulunu toplayıp gidiyor. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-kırmızılılarda bu sefer ayrılık haberleri peş peşe gelmeye başladı. Gelen son dakika transfer haberi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Galatasaray'da deprem üstüne deprem! Okan Buruk'un tüm planları altüst oldu. Takımın bel kemiği bavulunu toplayıp gidiyor.

GALATASARAY'DA DEPREM ÜSTÜNE DEPREM

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Birçok transferde bulunan sarı-kırmızılı ekipte hangi futbolcuların takımda kalıp kalmayacağı merak konusu olurken sürpriz bir gelişme yaşandı. Fotomaç'ta yer alan habere göre Boca Juniors'ın sarı-kırmızılıların Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira ile ilgilendiği belirtildi.

yeni-proje-2024-08-25t123139-107.jpg

OKAN BURUK'UN TÜM PLANLARI ALTÜST OLDU! TAKIMIN BEL KEMİĞİ BAVULUNU TOPLAYIP GİDİYOR

Haberde Arjantin ekibinin başkanı Juan Roman Riquelme'nin kadro kalitesini artırmak için ocak ayında Torreira'yı transfer etmek istediği belirtildi. Uruguaylı futbolcunun ocak ayında Galatasaray ile olan sözleşmesine 1.5 yıl kalacağı için sarı-kırmızılı takımdan ayrılmasının daha kolay olabileceği aktarıldı.

yeni-proje-2024-08-25t123159-596.jpg

Lucas Torreira bu sezon Galatasaray formasıyla 4 maça çıktı. Uruguaylı orta saha oyuncusu, 2 asistlik bir performans sergiledi. Torreira'nın sarı-kırmızılılarla olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. 28 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeriyse 15 milyon Euro.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN