Hazırlaması en kolay kür: Basen ve kalçadaki fazla yağları eritiyor! Yoğurtla karıştırıp her gece tüketin

Hazırlaması en kolay kür: Basen ve kalçadaki fazla yağları eritiyor! Yoğurtla karıştırıp her gece tüketin

İnsanların en muzdarip olduğu basen ve kalçadaki fazla yağlar, kıyafet seçimimizi doğrudan etkiliyor. Yoğurtla karıştırıp tüketeceğiniz doğal kür sayesinde basenlerinizdeki fazla yağlardan kurtulabilirsiniz. Peki, basen en kolay nasıl erir? Ne yersek basen erir? Basen bölgesi nasıl eritilir? İşte, basen eriten doğal karışım...

Basen bölgesinde yağlanma; genetik, hormonal dengesizlikler, yaşam tarzı ve beslenme alışkanlıkları gibi faktörlerden kaynaklanır.

Özellikle kadınlarda östrojen hormonu, vücudun yağ depolamasını kalça ve basen bölgesinde yoğunlaştırabilir.

Ayrıca hareketsiz bir yaşam tarzı, yetersiz fiziksel aktivite ve yüksek kalorili, yağlı yiyeceklerin sık tüketimi de basen bölgesinde yağ birikimine yol açabilir.

Pek çok doğal kür, basen bölgesindeki yağları eritmede güçlü etkilere sahip. Yoğurtla tüketeceğiniz bu ürün de bunlardan biri.

BASEN ERİTEN DOĞAL KARIŞIM NASIL YAPILIR?

Medyatava'da yer alan habere göre, zayıflamak ve basen bölgesinde yağ yakmak isteyenler arasında popüler doğal yöntemlerden biri, maden suyu ve yoğurt karışımı.

Bu karışımın içeriğindeki bileşenler, vücutta yağ yakımını destekleyici ve sindirim sistemini düzenleyici özelliklere sahip olmasıyla bilinir.

Yoğurt, protein açısından zengin bir besindir ve probiyotikler içerir. Bu probiyotikler, bağırsak sağlığını iyileştirir, metabolizmayı hızlandırır ve sindirimi kolaylaştırır.

Ayrıca yoğurttaki kalsiyum, vücudun yağ depolama eğilimini azaltabilir ve özellikle göbek ve basen bölgesindeki yağların yakılmasına katkı sağlar.

Maden suyu ise mineraller bakımından zengindir ve vücuttaki su dengesini korur. İçeriğindeki magnezyum ve kalsiyum gibi mineraller, kas sağlığını desteklerken, sindirim sistemini de düzenler.

Aynı zamanda maden suyu, vücuttaki toksinlerin atılmasına yardımcı olarak ödemin azalmasına katkı sağlar. Bu da özellikle basen gibi su tutulumuna eğilimli bölgelerde şişkinliği en aza indirir.

Maden suyu ve yoğurt karışımı; vücutta toksinlerin atılmasını hızlandırır, sindirimi kolaylaştırır ve metabolizmayı uyarır. Bu da basen bölgesindeki yağların daha hızlı yakılmasına yardımcı olur.

NASIL HAZIRLANIR?

Bir 1 şişe maden suyuyla yarım su bardağı yoğurdu karıştırın. Üzerine bir tutam da nane ilave ederek her gece bu karışımı tüketin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN