Annesiyle pozunu paylaştı, iğrenç yorumlar yağdı! Yusuf Dikeç'ten kötü yorumlara tokat gibi cevap

Annesiyle pozunu paylaştı, iğrenç yorumlar yağdı! Yusuf Dikeç'ten kötü yorumlara tokat gibi cevap

Annesiyle birlikte olduğu fotoğrafa iğrenç yorumlar yağdı! Yusuf Dikeç, o kötü yorumlara öyle bir cevap verdi ki... Tokat niteliğindeydi!

Paris 2024 Olimpiyatları’nda ülkemize gümüş madalya kazandıran milli atıcımız Yusuf Dikeç, dünya çapında büyük bir üne kavuştu. Özellikle gözlük ve koruma olmaksızın yaptığı atışlarla tanınan Dikeç, uluslararası arenada adından sıkça söz ettirdi. Ünlü atıcı, sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor ve son olarak annesiyle ilgili yaptığı bir paylaşım, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

ANNESİNE OLAN SEVGİSİNİ DİLE GETİRDİ

Yusuf Dikeç, geçtiğimiz günlerde annesiyle çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak, “En değerlim” anlamına gelen “My Most Precious” notunu düştü. Bu samimi paylaşım, birçok takipçisinin beğenisini kazanırken, ne yazık ki bazı kişiler tarafından olumsuz yorumlar da aldı. Bu yorumlar, sosyal medyada geniş bir tartışma başlattı.

DİKEÇ’TEN SERT TEPKİ: “ANNESİNİ SEVMEYEN ÜLKESİNİ SEVEMEZ”

Yusuf Dikeç, annesine yönelik yapılan çirkin yorumlar sonrasında sabah.com.tr’ye özel açıklamalarda bulundu. Dikeç, “Hep şunu söylüyorum. Allah, bu ülkenin gençlerinin kalbinden anne sevgisi ve vatan sevgisini eksik etmesin. Çünkü annesinden utanan ülkesinden de utanır. Annesini sevmeyen ülkesini de sevemez” diyerek tepkisini dile getirdi.

Dikeç, sosyal medyada yapılan “Avrupa’ya rezil olduk” yorumuna ise şu sözlerle cevap verdi: “Bak bir Türk çıktı, bir şey yaptı, bütün dünya onu taklit ediyor. Bizim kimseyi taklit etmemize gerek yok, biz kendi ayak izlerimizi bırakacağız, bizi takip edecekler.”

"ZÜBEYDE ANNE’NİN FOTOĞRAFINA BAKSINLAR"

Milli atıcı Yusuf Dikeç, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ı hatırlatarak, “Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi, Zübeyde Anne’nin fotoğrafına baksınlar. O fotoğrafla ne fark görüyorlar. Ben kafama takmıyorum. Bizim yapacak işlerimiz var. Ama bu zihniyete de teslim olmayacağız. Ülkemiz daha güzel işler başaracak” şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN